De Vleugels-TAG

Zo cool! Tijdens de blogtour rond Verstrengelde Vleugels, riep één lieve blogster een Vleugels-TAG in het leven. Chelsey van Lees Mee Met Mij ken ik intussen al een tijdje van online en op enkele events én dankzij haar antwoorden in deze tag ken ik haar nu nog een stukje beter! Daarom leek het me wel leuk deze tag zelf ook in te vullen. (DUH!)

COVER REVEAL 5

Lucy: Een personage wat veel verloren heeft maar toch nog positief blijft:

Ik moet in de eerste plaats denken aan Katniss, en dan specifiek aan die ene slotscène van [SPOILER] haar volwassene leven met Peeta en de kinderen. Oké, Katniss is geen ray of sunshine, maar dankzij Peeta blijft ze wel hoop houden en de positieve kant opzoeken. Dus hmm, misschien was Peeta een beter antwoord geweest 😀

Dagboek: Welk personage zijn/haar gedachten zou jij willen sturen?

Omg Chelsey’s antwoord hierop was keigoed (Will uit ‘Me Before You’) dus ofwel steel ik die ofwel ga ik voor Thomas uit The Maze Runner want die doet echt te veel domme dingen in dat laatste deel en heeft duidelijk wat sturing nodig.

J.J: Een personage waar je altijd op kunt rekenen:

Emmet uit Twilight, the perfect big brother. ❤ Of Stiles uit Teen Wolf!

Trouwring: Met welk personage uit een boek zou jij willen trouwen?

Vraag je me nu echt om te kiezen tussen Edward Cullen en Ren & Kishan (ja, allebei) uit Tiger’s Curse? Tja what can I say, ik heb een zwak voor bovennatuurlijke, knappe en rijke onsterfelijken XD

Max: Een badboy die je niet kon weerstaan om van te houden:

Die vind ik moeilijk; ik ben niet zo van de bad boys! Telt Loki? 

Zakhorloge: Voor wie zou jij de tijd willen stopzetten?

Hmmm … Ik ga denk ik weet voor Katniss, en dan de tijd stopzetten voor Prim sterft. Raise your hands if you’re still traumatised by THG like I clearly am!

Maria-Clara: Een personage waarmee je een sterke band hebt:

Bella en Kelsey zijn mijn homegirls forever ❤ (heb ik nog steeds Twilight-art op mijn muur hangen? MISSCHIEN OK)

Harp: Een muzikaal personage:

Het eerste personage waaraan ik denk is dat meisje uit Beautiful Creatures (Lena?) met haar cello of viool of zoiets? Geen idee waarom ik daaraan denk, ik vond het niet eens een goed boek eerlijk gezegd. 

Harmen Belle: Een personage wat begrepen wilt worden:

Ik denk dat alle personages begrepen willen worden, maar iemand die er voor mij uitspringt is op dit moment Mike uit The Rest of Us Just Live here, en dan vooral met betrekking tot zijn OCD. Vond ik zo zielig voor hem. 

Gorgonenoog: Welk personage zou jij willen verstenen? (een personage wat jij echt niet kan uitstaan)

Oeeeh now we get to the juicy stuff! B-) Doe dan maar Nora en Patch uit Hush Hush, die mogen lekker samen versteend worden. Doeiiii tot nooit meer. 

Raffyr: Je favoriete slechterik:

Niet uit een boek, maar jep, Loki again. 

Geel haar: Een personage wat er uit springt voor jou:

Misschien Iko uit TLC? Of gewoon alle personages uit TLC eigenlijk, haha. Ik hou er wel van als personages eruit springen door hun haarkleur of speciale features, soms wat over the top maar het verft zo’n kleurrijk beeld!

Bedankt voor het maken van deze superleuke tag Chelsey 😀 Als jij ‘m ook wilt invullen: graag! En stuur me dan zeker even een linkje!

2 thoughts on “De Vleugels-TAG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s