Avengers review BOMVOL SPOILERS

Oké #ThanosDemandsYourSilence, sowieso, maar mits voldoende waarschuwingen moet het kunnen om deze behoorlijk spoilerige review op jullie los te laten. Als je verder leest dan DIT WOORD (stoppppp hierrrrrrr) heb je het dus helemaal aan jezelf te danken als je leest dat …


3372766-avengers-infinity-war

Hoi mensen die de film al hebben gezien! Leuk dat jullie er zijn. Ik heb natuurlijk veel te zeggen over Avengers: Infinity War, maar volzinnen zijn zoveel moeite. We gaan dus weer de bullet points tour op! Min of meer in chronologische volgorde:

 • Nee echt geen fan van het blonde haar van Black Widow, oftewel nu dus, Blonde Widow.
 • Waar is het accent van Scarlet Witch naartoe? Blijft een zalig personage though, love her.
 • Wow hallo Captain, looking good.
 • Omg de boxen in onze cinemazaal zijn deels kapot -_- Hierdoor zijn de dialogen SUPERSTIL. Dit is echt rot. Gelukkig zijn de sound effects wel goed qua volume.
 • Oké ik wijk af maar achter ons in de cinemazaal zit dus een onnozelaar die SUPERLUID lacht met ALLES. Grappige film hoor, sure, maar als je zo’n irritant luide lach hebt wordt dus echt niemand van de 400 mensen in deze cinemazaal vrolijk van je. Hulk smash aaaaaargh! (Ook altijd als er iemand in beeld kwam verkondigde hij luidkeels de naam van dat personage, vriendelijk bedankt, Captain Obvious, ik denk dat iedereen in deze zaal wel weet dat dat Iron Man is).
 • Lokiiiiii nee 😥 I love Loki en helaas had iemand – een krant dan nog wel – al gespoilerd op Twitter dat er helemaal aan het begin iemand dood ging, dus ja, ik zag de dood van mijn favoriet wel al aankomen … Hij was natuurlijk wel al een keertje gestorven dus nou ja, borrowed time en zo.
 • HAHAHAHAHA Teenage Groot.
 • Spidey senses tingling. I love our new Spidey.
 • Ik blijf Thanos eruit vinden zien als een paarse marshmallow met gehakt als kin en alsook was ik totaal vergeten dat hij de “vader” van Gamora was. Gomora? Weet het even niet meer.
 • De ontmoeting tussen Star Lord en Thor was hilarisch. Elke scène met Thor erin is echt 100x beter dan eender welke andere scène. Maar ik vond hem stiekem wel leuker mét ooglapje.
 • Ohnee Iron Man! Nu gaat hij nooit kunnen trouwen met Pepper 😥 Oh wacht nvm.
 • Fuck you Star Lord echt waar. -_-
 • Ik ben niet gehecht aan Gamora dus ok.
 • THOR ZIJN NIEUWE WAPEN IS ZO GAAF. Glad he has his thunder back.
 • And then the culling began.
 • “Steve” *chills*
 • I should not have said I love the new Spidey because apparently I signed his death warrant okthxbai. 😥 Al moet ik wel zeggen dat de dood van Spider-Man en Black Panther voor mij 100% bewijs zijn dat alles omgekeerd gaat worden met de Time Stone. Sowieso dat de franchise nog niet klaar is met hun. Ik vergelijk het met het moment dat Jasper doodging in Twilight want dat was het moment dat ik doorhad dat het een visioen was. (ja, durp, late to the party, I know)
 • Wel een beetje gemakzuchtig dat alle originals nog leven maar oké, ergens ook wel OEF.
 • Ik vond het vooral heel erg gaaf dat ze dus niet stierven in een epic dramatische battle scene, maar gewoon muisstil. In de zaal kon je ook echt een popcorntje horen vallen, zo gespannen zat iedereen.
 • We gotta trust dat Dr. Strange wist wat hij aan het doen was, die man snapt het, komt goed. No worries (fluistert: *veel worries*)
 • SPIDEYYYYYYYYYY!
 • Het leukste deel was dat die asshole achter ons na de film meteen vertrok en (alweer zeer luid) verkondigde dat wij allemaal dommerikken waren om te blijven zitten, want er ging dus niets komen deze keer. Joke’s on you, sucker, want er was wel degelijk een (niet onbelangrijke) after-credit scène.

 

Dus, was de film goed? Natuurlijk, maar ik denk niet dat iemand verwachtte dat het dat niet zou zijn. Was de film ver(r)assend (hahahaha get it), ja dat ook. Grappig, check. Emotioneel, sure. Dat gezegd zijnde, ik voel geen nood om de film nog eens te zien, wat ik wel had bij Thor: Ragnarok. Dat blijft dus voorlopig nog even mijn favorietje uit het Marvel universe.

Share your feels in the comments!

3 thoughts on “Avengers review BOMVOL SPOILERS

 1. Ik heb me goed vermaakt! Was ietwat confuus over de power levels van iedereen (Cap die de infinity gauntlet met 5 stenen tegenhoudt? Nat die uberhaupt ass kan kicken tegen Thanos’ minion chick?) maar had een hoop fun en ben benieuwd hoe ze dit allemaal gaan reversen. Want inderdaad, er komen nog Spiderman films, dus ???

 2. Ja ik weet sowieso dat iedereen die verdwenen is (en niet actually dood is gegaan on screen, behalve misschien Gamora want Thanos heeft regrets) terug komt, want nu zijn alleen de old Avengers over en dat zouden ze nooit doen (I mean Spidey, Doctor Strange, Black Panther – allemaal net geintroduceerd en ze kunnen niet allemaal alweer dood zijn). IK BEN ALLEEN ZO VERDRIETIG OM VISION WANT IK HOU ZOVEEL VAN HEM EN WANDA EN ASHDUWHERIOHWEIORHIOWEHR. Mijn BFF was keihard aan het janken aan het einde en ik heb echt naar het scherm zitten staren van ‘wat. Nee.’ EN DE END CREDIT SCENE GOT ME PUMPED ik heb zoveel zin in Captain Marvel en AHHHHHHHHHHHH (Ha ha ok sorry ik heb zoveel feels over Marvel I am not ok).

 3. Ik denk niet dad Loki dood is.
  1) the sun will shine on us again, brother
  2) hij heeft niets van zijn krachten gebruikt
  3) hij is de Silvertongue en kiest zijn woorden dus heel voorzichtig dus “undying” slaat volgens mij echt op zichzelf
  4) hij verandert niet terug naar zijn Jotun-versie na zijn dood. Niet vergeten dat de Loki die wij kennen maar een masker is… als hij doodgaat verdwijnt zijn magie dus ook zijn masker

  En waar was Valkerie? Volgens mij zijn ze samen ontsnapt. 😄 Ahja, ik kan maar hopen natuurlijk. Ik vond het enorm erg dat hij maar zo kort in de film voorkwam. Verder vond ik het verhaal niet echt overtuigen. Thanos is al jaaaaaren op zoek naar die stenen en opeens heeft hij ze allemaal op enkele dagen tijd… Ik denk ook dat dit de enige versie was waarin Strange hen zag winnen. Hij wist dat Starlord het zou verpesten maar kon het niet zeggen aan de rest omdat het anders niet zou uitkomen. Hij heeft duidelijk iets gezien dat wij nog niet weten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s