Writer’s update

cover

Verstrengelde Vleugels (deel 3)

Verstrengelde Vleugels zit inmiddels bij de corrector! Chinouk gaat de puntjes op de i helpen zetten zodat jullie een netjes gepolijst boekje in handen krijgen. Nu ja “boekje”, VV is iets langer dan TWV en ZV. Dus het wordt zeker geen overhaast einde! Met nieuwe locaties, nieuwe personages én een nieuwe cover valt er genoeg te beleven in dit derde en laatste deel van de Vleugels Trilogie. En ja, het mysterie van waarom Max vervaagd staat op de cover zal zeker en vast opgehelderd worden … Vanaf 1 juli verkrijgbaar!

Op het slappe koord (chicklit)

Ik heb echt zoveel spijt dat ik dit boek niet eerder heb kunnen uitgeven, maar helaas kwam er altijd wel iets tussen waardoor mijn allerliefste chicklit op de backburner kwam te staan … De cover is qua idee in orde maar nog niet uitgewerkt en er moet ook nog eindredactie op gebeuren. Dus ik heb nog wel wat werk voor de boeg! Toch ben ik nog steeds vastberaden om het verhaal van Marie en Phabian bij jullie te krijgen. Dit is zo’n boek dat zeker niet voor iedereen gaat zijn, maar als een paar mensen ervan genieten ga ik al heel blij zijn. Het was immers echt een passion project voor mij.

Exthreaven Squad (Moon YA)

Morgen wordt de shortlist bekend gemaakt door de mensen van Sweek & Moon YA en gezien er nog maar 5 plekjes van de 10 beschikbaar zijn (de eerste 5 waren op basis van likes) is de kans very very klein dat ik morgen goed nieuws krijg. Maar duimen kan geen kwaad natuurlijk 😀 Qua schrijven gaat het nog steeds prima overigens! Ik zit over de 50k en geniet nog steeds heel erg van het schrijven van dit fantasierijke verhaal. Hopelijk kan ik nog een origineel en spannend einde verzinnen voor Cleo en Presley … Want dat einde komt zeker al in zicht!

 

2 thoughts on “Writer’s update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s