Blog of shame januari

Om mezelf wel een beetje op pad te houden wat mijn book buying ban betreft, verplicht ik mezelf om elke misstap hier aan jullie op te biechten. Nu denk je waarschijnlijk: “Hé, aansteller, wat kan je al op te biechten hebben in DE EERSTE MAAND VAN HET JAAR?” Nou …

Januari was een beetje een free trial month wat mijn book buying ban betreft 😀 Want het is niet zo héél erg goed gelukt. Ik kreeg namelijk 8 nieuwe boeken in mijn bezit deze maand. MAAR IK HEB ER MAAR 2 VAN BETAALD HOOR! (Ja ik snap het ook niet helemaal, ik heb gewoon supertoevallig massa’s boeken gewonnen en gekregen deze maand – normaal is dat niet zo hoor I swear!) 😮

selection

 1. De Favoriet & De Koningin (The Selection Novella) – Ja sorry, ik weet dat het een vrij zwak excuus is, maar deze kostte maar 1,88 euro in de Action. Komaan, dat is goedkoper dan een cola! De extreem lage prijs gecombineerd met dat ik eind december het laatste deel las over Eadlyn en dus een beetje heimwee had naar deze fantastische serie, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn book buying ban ervoor verbrak. SORRY!
 2. Een mystery book – Hoewel ik dit boek deze maand betaald hebt, komt het pas in februari aan. Dus de onthulling ervan zal pas in de volgende blog of shame zitten, maar ik kan alvast verklappen dat ik een heel goed excuus heb. Namelijk dat ik er een illustratie over mocht maken als freelancer! Dan moet ik ‘m toch ook wel lezen, of niet soms? Nou ja inderdaad. Meer info in feb!
 3. Before I let go en …
 4. Cel 7 – Gewonnen bij de superleuke boekenbingo op de bday van onze leesclub de Dear Book Nerd Book Club! ❤ Vooral Cel 7 wilde ik héél graag, maar Before I let go begint me ook steeds nieuwsgieriger te maken … Misschien is het toch wel iets voor mij? Ik ga het alleszins een kans geven en zo niet dan maak ik er iemand anders blij mee met een giveaway of swap ofzo!
 5. The Power en …
 6. The Graces – Deze boeken waren het resultaat van de bookswap bij diezelfde leesclub. Ik heb dus ook wel twee boeken weggeven in ruil hé (brave ikke)! The Graces stond al lang op mijn verlanglijst vanwege de vergelijking met Twilight en The Power lijkt me zooooo gaaf. Heel dankbaar dus aan de lieve booknerds Nancy en Isabelle van wie ik deze boeken kreeg!
 7. Circus Cesaria en …
 8. Ave Cesaria – Auteur Sanne Hillemans organiseerde een keileuke wedstrijd waarbij je moest raden hoe deel 2 van haar NA-circusduologie zou verlopen. Natuurlijk liet ik daarbij mijn fantasie helemaal de vrije loop … Met succes! De prachtige cover van Ave Cesaria is er echt eentje om te koesteren. Deel 1 had ik al gelezen, maar de gehandtekende paperback die ik vorig jaar bestelde ging zoek in de post (ZO HUILEN!) dus Sanne was zo lief om die er ook nog bij te steken. Als setje zien ze er al helemaal super uit. Heel benieuwd naar de inhoud ook natuurlijk!

Dus … Vergeven jullie mij? *puppy eyes*

9 thoughts on “Blog of shame januari

 1. Haha, oeps. Maar wel zeer herkenbaar! Ik ben wel erg benieuwd naar Ave Cesaria, ik las het eerste deel in één dag uit ❤

 2. Hehehe, dit ken ik… Ik had mezelf een regel gegeven ‘niet meer dan 5 boeken per maand’, en die heb ik zwaar gebroken door 11 boeken aan mijn verzameling toe te voegen (hoewel er een paar wel ebooks zijn en ik er een paar gekregen heb, het zijn er toch 6 meer dan ik wilde XD). Januari is gewoon een trial month, 2018 begint pas in Februari! 😛

 3. Wel grappig én vooruitziend dat je die Sorry niet aanvult met ‘Ik zal het nooit meer doen’. 🙂 Ik wist trouwens helemaal niet dat er vergelijkingen worden gemaakt tussen The Graces en Twilight. Had er wel opgevangen met The Craft (film) maar die met Twilight heb ik dus volledig gemist. Met een beetje geluk lukt het me dit jaar om het boek te lezen.

 4. Ik heb 1 januari echt altijd zo’n random datum gevonden. Februari is toch veel overzichtelijk qua maand, niet? (Netjes vier weken en zo…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s