Cover & title reveal deel 3!

Happy birthday to me, and happy cover reveal day to you! 😀 Na de blogtour bij VivianEmmy en Audrey, is het nu aan mij om de enige echte cover van het laatste boek uit de Vleugels Trilogie te onthullen! Jullie hebben er lang op moeten wachten, dit derde deel, maar nu komt het echt snel dichterbij! So without much further ado …

COVER REVEAL 5

Woohoo! Na een oranje Lucy-cover en een paarse Max-cover zijn de geliefden nu voorgoed verenigd in een zee van appelblauwzeegroen! Met hun nieuwe outfits zijn ze helemaal klaar voor hun avonturen in dit derde en laatste deel over de Engel en de Kraai … En daarvoor gaan ze zelfs over de landsgrenzen heen naar Nederland.

Leuk weetje nog over de titel: het woordje ‘engel’ zit erin verscholen! 😉 Verder laat ik jullie graag gissen naar de betekenis … Verstrengeld in de zin van voorgoed met elkaar verbonden, of liggen de veren eerder in de knoop met elkaar en wordt het ontwarren erg pijnlijk? Denk daar maar eens over na. 😉

Nu wordt het aftellen naar de zomer!

trilogie promotie image na 11 dec

6 thoughts on “Cover & title reveal deel 3!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s