Een nakomertje …

Ben ik erin geslaagd om je met mijn mysterieuze blogtitel naar hier te lokken? Haha, succes!

Blijkbaar was ik domweg vergeten om mijn minirecensie van ‘Een Wonder’ van Anne Nicolai toe te voegen aan mijn Wonderland-recensie van een paar dagen terug. Dom dom dom, want ‘Een Wonder’ was veruit één van mijn favoriete verhalen uit de bundel, samen met Alf!

Om het goed te maken, zet ik dit ‘nakomertje’ hier nog even in de spotlights. Sorry Anne, I loved your story though!

wonderlanddddd

Een Wonder, Anne Nicolai

Wat mij betreft was ‘Een Wonder’ zeker één van de meest sfeervolle verhalen uit de bundel. De manier waarop de auteur locaties en personen beschrijft kwam voor mij heel goed over en verder is het verhaal ook zo opgebouwd dat je het in een ruk wilt uitlezen: de vlotte schrijfstijl en het mysterieuze randje droegen daar zeker toe bij. Ik vond het bovendien een originele en goed uitgedachte insteek in een toffe setting. Het einde kwam ietwat abrupt, maar toch klopte het totaalplaatje gewoon. Ik kende deze auteur nog niet, maar ga zeker uitkijken naar meer werk van haar hand, want het verhaal van Wil heeft me echt geraakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s