Mystery Blogger Award

photogrid_1476365612975

Lang geleden dat er nog eens een tag bij me terecht kwam! Altijd wel leuk ter afwisseling tussen de recensies door, dus merci Emmy voor de tag én de leuke vraagjes! Let’s get down to business (to defeat the huns):

De regels van deze tag:

 • Laat het logo van deze tag zien
 • Tag de bedenker van deze tag
 • Benoem degene die je getagd heeft (met link!)
 • Vertel drie dingen over jezelf
 • Nomineer 10-20 mensen
 • Vraag je genomineerden vijf grappige vragen
 • Deel een link van je beste posts
3 weetjes over mij
 1. Ik heb geen gaatjes in mijn oren. Dus als je me ooit spontaan een cadeautje wilt geven als je me tegenkomt op een event of zo (mag altijd, haha), geen oorbellen aub. 😀
 2. Dragon eyes zijn mijn favoriete sushi. (Want gefrituurd is alles lekkerder, duh).
 3. In een ver verleden heb ik in een chocoladefabriek gewerkt. Nou ja, welgeteld drie dagen geloof ik. (Helemaal niet zo leuk als Willy Wonka het doet uitschijnen trouwens.)
De 5 vragen van Emmy

1. Als je zelf een boek zou willen schrijven; wat voor een boek zou het dan zijn?

Nou, over Engelen en Kraaien ben ik inmiddels wel uitgeschreven denk ik. Misschien schrijf ik binnen 20 jaar wel eens over vampieren als die hype aan een revival toe is? 😉 Sowieso schrijf ik YA en chicklit en met mijn voorkeur voor fantasy-achtige toestanden kan het eigenlijk nog alle kanten op!
2. Wat zijn je favoriete soort personages?
Ik hou van personages met rare kantjes, zwaktes, neuroses, heftige emoties … Perfect hoeft niet, likeable wel. Complexe villains krijgen van mij ook altijd een puntje extra.
3. Aan welk tv-programma zou jij mee willen doen?
Hmmm … Ik ambieer niet echt om ooit mee te doen aan een televisieprogramma om eerlijk te zijn. De Mol is keicool, maar zo’n reis zou niets voor mij zijn. Expeditie Robinson: super om te zien, maar ik zou het geen dag overleven. Dus dan dit maar: op VTM heb je tegenwoordig The Wall, kan je lekker veel geld mee winnen, maar oh help soms heb je dan van die duo’s waarbij de één het contract tekent als de ander eigenlijk keiveel geld gewonnen had, DAT ZOU IK DUS NIET OVERLEVEN. Oké waarschijnlijk snapt niemand wat ik bedoel maar dit is even het enige tv-programma dat ik me kan bedenken, haha.
4. Als jij in Harry Potter zou zitten, wat zou je rol dan zijn?
Nou ik ga naar FACTS als Hufflepuff cheerleader 😀 Mijn idee is dat ik een Amerikaanse uitwisselingsstudente ben die niet snapt dat ze op Hogwarts geen cheerleaders hebben. Haha. Of zoiets. Dus dat dan maar?
5. Je gaat op reis maar mag maar 5 items meenemen; wat doe je dan in je tas?
 1. Zonnecrème (in geval van zonnige bestemming)
 2. Regenjas (in geval van geen zonnige bestemming)
 3. Een sjaal (altijd handig, zon of geen zon, toch?)
 4. Een boek (vanzelfsprekend)
 5. Geld! 😀  (Om ijsjes mee te kopen, en zo)

Nomineer een aantal mensen

Yihaaaa! Jullie zijn genomineerd mensjes. (PS: Als je geen zin hebt om ‘m in te vullen, no hard feelings hoor!)

5 vragen voor de genomineerden
 1. Wat is het laatste boek dat je iemand hebt aangeraden om te lezen en waarom?
 2. Chips of koekjes? (Toelichten welke soort graag ;-))
 3. Welk fictief land zou je zeker eens willen bezoeken (bv: Narnia, Idris …)
 4. Als jij een auteur zou zijn, koos je dan voor een happy end of een droevig einde, waarom?
 5. Als je vandaag één iets van je bucket list zou kunnen doen, wat zou dat dan zijn?

3 thoughts on “Mystery Blogger Award

 1. Dankjewel voor de Tag. HIj staat al even op mijn lijst omdat ik eerder door Emmy (of was het nu toch Melissa?) werd getagd. Zodra ik er aan toekom neem ik jouw vragen er ook bij. Ik vond het lezen van je drie feiten grappig vermits ik de eerste twee ook heb. Dragon Eyes is echt wel mijn favoriet én ik mocht vroeger geen gaatjes laten schieten en heb het later ook nooit laten doen. Ik hoop echt dat we zondag naar FACTS kunnen (stomme gezondheid) zodat ik jou in je Hufflepuff Cheerleader outfit kan zien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s