Dear Book Nerd Book Club: verslag Mystery-dag!

Ik had deze blog willen beginnen met te zeggen dat ik me steeds meer thuis begin te voelen tijdens mijn bezoekjes aan het verre Brugge. Echter nam ik in de klotsende regen een andere weg en liep ik somehow een beetje verloren naar de boekhandel, dus misschien toch ergens een overstatement :-p Echter kwam ik toch nog op tijd aan voor de mystery club en waren er al enkele bookclubbers aanwezig! Audrey nog druk in de weer met de set-up, want het zou weer een érg speciale boekenclub worden … Inclusief Cluedo-spel!

Daarvoor kwam ik ook grotendeels, want het boek dat we gingen bespreken had ik helaas niet uitgelezen. Oeps 😦 Heel erg veel bijdragen aan de discussie kon ik dan ook niet deze keer, maar gelukkig werd ik niet uit de groep gegooid of zo voor mijn afwijkende mening 😀 De rest van de boekenclub was immers wel laaiend enthousiast over ’13 minuten’! Dat is ook wel fijn aan ons clubje: soms hebben we heel uiteenlopende meningen en snappen we elkaars favorieten echt niet, maar we respecteren elkaars mening en zullen nooit iemand bashen om te fangirlen over een boek dat we zelf echt niet fangirlwaardig vinden. Awww, wat een love!

Na de boekbespreking veranderde ik in mijn alter ego, de Goede Fee. Dat was mijn identiteit voor de Mystery Club en het bijhorende spelletje dat Audrey had verzonnen. Ik ben superslecht in snel spelregels onder de knie krijgen dus het eerste kwartier liep ik basically als een halvegare met mijn toverstokje door de Brugse Boekhandel. VRAGEN? ANTWOORDEN? CLUES? VINDEN! ZOEKEN! CHAOS! Haha, maar het was wel heel leuk. Mijn algemene boekenkennis bleek niet zo goed (oeps) maar dat maakte het net wel uitdagend. En Audrey hield een oogje in het zeil dat we niet valsspeelden, wat soms wel nodig was want in ons enthousiasme begonnen we allemaal soms wel een beetje te vroeg met clues zoeken wanneer we eigenlijk nog geen startsein gekregen hadden. Supergrappig!

Sasha’s alter ego Mulan bleek niet enkel de moordenaar, maar ook de beste detective! Samen met haar teammate heeft ze dus zichzelf ontmaskerd. Gelukkig zit de moordenaar van Benedict Cumberbatch nu veilig achter fictieve tralies. Book Club Heroes to the rescue!

En dan was er voor mij nog een extra verrassing … Heel toevallig won ik bij Audrey’s giveaway op haar blog een awesome boekpakket! Nou ja, ik dàcht een boekpakket gewonnen te hebben … Het bleek een GIGANTISCHE DOOS TE ZIJN! Uh-oh, hoe ging ik die op de trein meezeulen? 😀 Tijdens het uitpakken (jeej, zo leuk) kwamen er allerlei leuke goodies tevoorschijn, maar gelukkig ook 2 tote bags waardoor ik al dat leuks naar huis kon dragen. En als kers op de taart was er een ARC van The Fandom én een superlieve brief van Audrey.

thefandom

Als je met zo’n buit op de trein terug naar huis zit na nog wat napraten met bookbuddies  die dezelfde kant op moeten, kan je je toch niet anders dan heel tevreden voelen? Het was weer een geslaagde dag! ^^ ❤

PS: Sorry voor het gebrek aan foto’s!

One thought on “Dear Book Nerd Book Club: verslag Mystery-dag!

  1. Ik vind het telkens zo leuk om jullie verslagen te lezen. Zo leuk dat jullie meningen volledig kunnen verschillen zonder dat het problemen geeft. Zo hoort het natuurlijk ook maar spijtig genoeg is het desondanks toch een uitzondering op de regel. Jammer van de foto’s want ik had je uiteraard wel graag als Goede Fee willen zien ronddwarrelen. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s