After Eden (Helen Douglas) ****

after eden

En dan kom je er opeens achter dat je een behoorlijk leuk boek gewoon helemaal vergat te recenseren! #FAIL

Ik heb het over ‘After Eden’, een Boekenfestijn-koopje van – als ik me niet vergis – vorig jaar. Ik nam ‘m mee omdat de cover mooi was maar wat ik er van mocht verwachten was me niet helemaal duidelijk toen ik ‘m in mijn trolleymandje smeet. Dystopian misschien? Weerwolven, want een maan op de voorkant?

No regrets though, want After Eden was perfect om snel te verslinden in een hongerige leesbui. Het bleek immers een typisch after-Twilight paranormal romance verhaal te zijn dat zich afspeelt op een high school. MY FAVE WANT IK BEN STIEKEM NOG STEEDS 17 JAAR OUD. Hah.

‘After Eden’ was echt prima vermakelijk, puur entertainment. Soms verrassend, meestal cliché maar altijd leuk om te lezen. [SPOILERS] Het waren hier immers dan toch geen middelbare vampierscholieren of angels in disguise, maar tijdreizende aliens. Zalig! [EINDE SPOILER].

Het hoofdpersonage vond ik oké en ook alle randpersonages hadden wel voldoende hun eigen karaktertje. Enkel Eden’s love interest was niet echt zwijmelmateriaal voor mij, maar het is ook niet zo dat ik me aan hem ergerde ofzo dus prima. De plot-twist zag ik al wel langer komen, maar toch was die best goed uitgevoerd.

Het is ook geen dik boek, dus ik was er snel doorheen, verlangend naar meer. Gelukkig is er nog een vervolg, dus tijdens het volgende boekenfestijn ga ik op jacht. Wat mij betreft een dikke vier dus want ik heb er echt van genoten, maar fangirlen dat dan weer net niet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s