Giveaway! 300 likes op Facebook

YAY! De Facebook-pagina van de Vleugels Trilogie heeft eindelijk de mijlpaal van de 300 likes gehaald. Intussen zitten we zelfs aan 305 likes 😀 Om mijn blijheid over dit virtuele wapenfeit met jullie te delen, organiseer ik via Facebook een giveaway, waar jullie natuurlijk ook aan kunnen deelnemen door naar De Vleugels Trilogie-pagina te surfen.

Doe mee!

Like en share de winactie op Facebook om kans te maken op onderstaande pakket met keuze uit Phobos OF Het Geheugenboek! Je mag dus helemaal zelf kiezen welk van de 2 boeken in jouw pakketje terecht komt 😀 Liever sci-fi romantiek in een spaceship richting Mars of liever een contemporary read die je gegarandeerd tranen in je ogen bezorgt? Take your pick! Uiteraard zitten er ook enkele leuke boekenleggers en zo bij.

Welk boek zou jij graag winnen en waarom? Let me know in de comments ^^

Succes!

giveawayyy

 

 

18 thoughts on “Giveaway! 300 likes op Facebook

 1. Zo een leuke win-actie! Ik ga voor “Het geheugenboek”, gewoon omdat ik het andere boek al heb en omdat ik een tijdje terug een stukje ervan heb gelezen (wat natuurlijk mijn interesse heeft gewekt) 🙂

 2. Phobos die lijkt mij super en ik ben al helemaal verliefd op die bladwijzer van ransom riggs :p ik zou heel graag het boek winnen omdat het een genre is dat totaal uit mijn comfort zone licht dus daarom wil ik het eens proberen zeg nu zelf wie echt van boeken houd probeert alles eens he

  Groetjes sofie

 3. Wat een leuke winactie! Ik heb beide boeken niet, dus zou ik blij zijn met allebei. Maar als ik echt eentje moet kiezen, ga ik voor het geheugenboek. Lijkt me echt een tranentrekker en I love that!

 4. Ik zou graag Phobos willen winnen voor mijn zusje. Ze heeft het even niet makkelijk en ben een pakketje aan het maken om op te sturen en deze staat nog op haar verlanglijstje ❤️

 5. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Mijn voorkeur gaat naar het Geheugenboek want Phobos heb ik al gelezen. 🙂 En ik heb hele goede verhalen over het Geheugenboek gehoord!

 6. Oooh, moeilijke keuze. Er valt voor allebei iets te zeggen. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar Phobos. SciFi met een vleugje romantiek lijkt me een leuke combi.
  Van harte met je 300+ volgers! Altijd leuk die digi mijlpalen. En heel veel succes met schrijven, ik geniet van je verhalen en je schrijfstijl. Groetjes van Angelique @piepleest [IG]

 7. Ik ben vergeten om waarom te zeggen! Ik heb veel over het boek gehoord maar ik heb hem nog niet gelezen. Dit is een geweldige kans om dat eindelijk eens te doen!

 8. Wat een super leuke actie en wat gaaf dat je al meer dan 300 likes hebt gehaald!

  Ik doe heel graag mee voor het geheugenboek 🙂 lijkt mij heel leuk om te lezen.

 9. Ik doe graag mee voor het Geheugenboek. Ik heb het boek nog nooit gehoord en… nou ja, het lijkt me gewoon leuk om hem te lezen!

 10. Ik kom Phobos overal tegen. Op FB, Instagram, Twitter, Hebban, Goodreads, Bloglovin en op de boekenblogs. Als al de boekenliefhebbers zoveel over hem praten, dan is het zeker een goed boek. Ik ben benieuwd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s