Heb je het al gemerkt?

Mijnbreiniseenboekenkast.wordpress.com … Het was nogal een lange link die je vroeger moest intypen om hier te komen, hé? Maar de tijden zijn veranderd. Mijn B.I.E.B. is moving up in the world en heeft ein-de-lijk een eigen domeinnaam: welkom op mijnbieb.be! 😉

Natuurlijk had ik al veel langer een échte, officiële domeinnaam moeten hebben, maar telkens weer stelde ik het uit, omdat ik niet zeker wist of ik me wel zo “permament” wilde binden aan Mijn Brein is een Boekenkast. Want wat een stomme naam eigenlijk, die ik 3 jaar impulsief het internet op smeet?

Daarom heb ik even overwogen om voor een compleet andere naam te kiezen, maar ik had het toch te moeilijk om afstand te nemen van wat ik reeds had opgebouwd, zelfs al is dat dan niet iets met een mega-impact in de boekbloggerswereld of zo. Het was toch een beetje ‘mine’, en verstrikt met mijn online identiteit, als je begrijpt wat ik bedoel.

Onlangs werd mijn blog geciteerd in een boek, en die wordpress-link was wel echt een tang op een varken als ik het zo zwart-op-wit gedrukt zag staan. Dus, langetermijnverbintenis of niet, ik besloot om die domeinnaam toch maar eens te strikken. Voorlopig heb ik er nog geen spijt van! Nu is de volgende stap natuurlijk nog eens een opfrisbeurt van de look … Als ik ooit weer even zin en tijd heb … 😉

11 thoughts on “Heb je het al gemerkt?

  1. Gefeliciteerd met je eigen domein. Hoop het ooit ook te kunnen gaan doen.
    Eerst meer bezoekers genereren hihi.

  2. Het was me inderdaad al opgevallen toen ik een lijstje maakte van mijn favoriete Belgische bloggers 😀 maar van harte proficiat! En ik vind het een heel originele naam 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s