F.A.C.T.S. op 1 april <3

The most magical time of the year … Kerstmis? Fuck Kerstmis, ik heb het over FACTS 😀 Met Nathan Fillion als gast beloofde het voor mij écht een topeditie te worden. En dat was het ook! Mijn (best hoge) verwachtingen werden meer dan waargemaakt. Ik zwijmel nog altijd een beetje na TBH. 😀

Castle_excited

Ik ben al jarenlang fan van Castle sinds ik (als ik me niet vergis) ergens in 2010, 2011 begon met kijken op mijn mini-laptop in de trein. Intussen is Castle één van de series geworden die ik zodanig koester, dat ik nog steeds het laatste seizoen niet heb gekeken. Ik spaar deze afleveringen voor periodes waarop ik echt even wat “opvrolijking” nodig heb. Want dat werkt dus echt voor mij. Soms zit ik schaamteloos naar Castle en Beckett te smilen achter m’n TV (nogal een gigantische upgrade ten opzichte van het treinkijken van vroeger, haha) en als ik dat melodietje hoor heb ik echt zoiets van *HEAVEN*.

Hoe bizar zou het zijn om een acteur die ik al zo lang bewonder op televisie in vlees en bloed te ontmoeten? Let me tell you, ik was behoorlijk star struck! Tijdens de Q&A zat ik op het puntje van mijn stoel te grijnzen naar alles wat Nathan vertelde. De gezichten die hij trok, de mopjes die hij maakten waren eigenlijk pure Castle. Dus voor mij was hij exact zoals ik het me had ingebeeld. Ik moet wel zeggen dat ik niet altijd alles 100% verstond. Ik zat redelijk achteraan aan de zijkant en spitste mijn oren, maar wat mij betreft had de microfoon dus wel net iets luider mogen staan.

nathanfillion

Ik hoefde niet voor té lang afscheid te nemen na de Q&A, want om 16u15 ging de photoshoot van start. Daar had ik maar liefst 70 euro voor neergeteld, en iedereen waaraan ik die prijs verklap verklaart me voor gek, maar ik heb er ab-so-luut geen spijt van. Het wachten in de rij was lang (ik was uiteindelijk pas om 17u10 aan de beurt en stond er van ongeveer 15u50) en het eigenlijke fotomoment was zo snel voorbij dat ik er me amper iets van herinner. Het is een mirakel dat ik op mijn kiekje überhaupt in de camera kijk en lach want ik was even helemaal van mijn melk, flits en doei! Maar tja, echt wel z’n geld waard, deze fijne herinnering. Ik weet nu al dat die foto met Nathan een mooi plekje op mijn toekomstige bureau gaat krijgen, worth every cent!

foto

Ook een supertof moment was toen ik Femke van More Delight tegenkwam! We hadden elkaar al snel even gekruist in de rij, maar nadat we Nathan hadden gezien konden we toch snel nog even samen fangirlen over de ervaring. Virtueel kennen we elkaar al een paar jaar, maar dit was de eerste keer dat we irl meeten. We hebben soms echt bizar veel gemeen, en ook onze liefde voor Castle valt in die categorie – overduidelijk! Kon ik mijn hyperenthousiasme toch nog met iemand delen, gezien mijn eigen entourage niet bepaald warm liep voor een Nathan Fillion-gevulde dag (their loss, haha).

onigiri

Verder was het ook weer gewoon een leuke editie van FACTS. We proefden voor het eerst onigiri en dat was best lekker. Ik heb alvast beslist dat ik volgende editie (oktober) ook in cosplay ga! En dan maar hopen op een toffe celebrity guest, al betwijfel ik toch serieus of Nathan Fillion te overtroeven valt. Acteurs uit Arrow & The Flash misschien? Dat lijkt me nog wel wat … De cosplayers in deze rollen waren alvast erg leuk om te zien.

See you next year FACTS!

flash arrow

 

One thought on “F.A.C.T.S. op 1 april <3

  1. Hier was ik op aan het wachten. Ik was nogal nieuwsgierig naar hoe het uiteindelijk was meegevallen. De Q&A had ik via Youtube kunnen zien en daar viel het me inderdaad op dat je soms goed je best moest doen om alles te kunnen verstaan. Je staat leuk op de foto. Ik zou echt een hemelse schrik hebben om daar dan net met gesloten ogen te staan of zo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s