Filmrecensies in 1 zin (oké, of 2)

movies

Lang geleden dit, lang geleden dat … Ja, ook dat er hier nog filmrecensies verschenen zijn is alweer heel lang geleden! Toch wil ik jullie graag mijn mening over enkele films die ik de afgelopen maanden gekeken heb delen, zodat je kan checken of er misschien iets tussen zit dat iets voor jou is. En dat … in zo weinig mogelijk woorden!

  • Joy (met Jennifer Lawrence): Wauw, wat een fantastisch eigenzinnige en inspirerende film! Respect voor het waargebeurde verhaal hierachter én de acteerprestaties.
  • Diana (met Naomi Watts): Deze film over de laatste 2 levensjaren van Princess Di heeft best veel indruk op me gemaakt … Tragisch, maar erg interessant!
  • Doctor Strange (met Benedict Cumberbatch): Bwa, voor een Marvel-film vond ik dit geen topper, al zijn de special effects wel goed en vond ik zijn cape awesome, haha.
  • Bridget Jones’s Baby (met Renée Zellweger): Ik vond ‘m veel beter dan de vorige films om eerlijk te zijn! Meeleven, meelachen … I did it all. Perfect voor een meidenavond!
  • The Lifeguard (met Kristen Bell): Zooooo saai! Oké, het is een indie-film, maar jeetje nee dit was niet wat ik ervan verwacht had met zo’n leuke actrice in de hoofdrol.
  • Independence Day 2 (Met Liam Hemsworth): Supertof om personages uit de oude film weer te zien opduiken, maar nu met hedendaagse ‘young adults’ in de hoofdrol. Aanrader!

Welk van deze films heb jij al gezien/wil je graag zien? 🙂

One thought on “Filmrecensies in 1 zin (oké, of 2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s