Verslagje Boekenbeurs 5/11

Wat een leuke dag was het zaterdag! Ik had met een Facebookgroep van Young Adult-lovers afgesproken op de Boekenbeurs en keek er erg naar uit enkele nieuwe mensen te ontmoeten en enkele auteurs & leesclubbuddies die ik natuurlijk al kende opnieuw te zien nadat ik een tijdje ‘out’ was geweest.

Het begin van de dag vlotte wel niet zo geweldig: ik ben namelijk zo’n persoon die altijd op tijd is, maar er was nog helemaal niemand anders – paniek! 😀 Gelukkig liep ik niet veel later auteurs Miranda Hillers, Susie Bosveld en Chinouk Thijssen tegen het lijf en kwam ik ook o.a. Sasha, Sharon, Audrey en Céline van de ‘Dear book nerd’ book club tegen waar ik gezellig wat bij kon bijpraten. De meeting van die YA-groep werd uiteindelijk eerder eentje van auteurs dan van fans, maar hé, het is een heel gezellige dag geworden!

Natuurlijk kocht ik ook weer een totebag! Ditmaal de ‘Fight Evil – Read Books’ editie. Boeken gekocht? Euh nee, dat niet. Wel heb ik mijn recensie-exemplaar van ‘54 minuten‘, dat ik tot mijn schaamte nog steeds niet gelezen heb, laten signeren en woonde ik de YA Convention bij. En daar heb ik natuurlijk enkele foto’s van, want blogcollegaatjes en allround awesome people Audrey en Zwartraafje deden er een interview! Het social mediapraatje van Marcia (Oog op de Toekomst) heb ik helaas gemist, maar zij deed het ongetwijfeld ook top! Eigenlijk trokken de auteurs die er waren me totaal niet aan, en was ik er dus meer om boekenvriendjes te supporten 😀 Al moet ik zeggen dat ik Marieke Nijkamp wel heel sympathiek vond.

Zeker één van de leukste Boekenbeurs-bezoekjes die ik al heb afgelegd dus!

14961415_10210140605924291_82396222_n

14958366_10210140605804288_451249532_n

 

One thought on “Verslagje Boekenbeurs 5/11

  1. Ik vond het echt heel leuk om je te ontmoeten én super lief van jou dat je bleef supporteren. Het enige dat ik jammer vind is dat we eigenlijk amper met elkaar hebben kunnen praten. Misschien moeten we toch ooit maar eens ergens proberen af te spreken zodat we rustig kunnen sjauwelen. 😉 Ik ben trouwens blij dat ik volgende donderdag nog een derde keer naar de Boekenbeurs ga want de eerste twee keer ben ik niet toegekomen aan rondkijken én boeken (+sokken!) kopen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s