Belangrijk YA-opsporingsbericht!

14805572_10209975031265028_956272004_n

Oren open voor onwaarschijnlijk awesome nieuws!

Uitgeverij Leopold lanceert dit najaar Young & Awesome! Young & Awesome is YA voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van de spanning, romantiek en fantasy die YA zo geweldig maakt. Voor alle YA-fans die soms verlangend in de boekhandel staan en net dat ene awesome boek niet vinden. En YA voor iedereen die nu eindelijk ook wel eens coole sokken bij een boek wil krijgen! Young & Awesome is een imprint die zorgvuldig, en met veel passie en enthousiasme de nieuwste YA-sensaties presenteert en jonge, geweldige fans samenbrengt rond de boeken die ze goed vinden.

Voor de release van dit fantastische fonds organiseert WPG Uitgevers een unieke YA-boekenzoektocht over heel Vlaanderen! Vanaf vrijdag 21 oktober zullen er in 5 grote Vlaamse steden 5 unieke Young&Awesome-pakketten verstopt worden die jij kan vinden! Hoe? Heel eenvoudig!

Klaar voor een kleine week YA-plezier?

Like de facebookpagina youngandawesomebooks. Daarop verschijnen vanaf vrijdag 21 oktober per provincie tips over waar je het pakket kan vinden. Dit zijn tips in de vorm van YA-fragmenten, raadsels, muziek, en nog veel meer. Verzamel de tips en ontcijfer de vindplaats! Als je weet waar in jouw provincie het Young & Awesome-pakket ligt, haast je je als een gek naar daar om het als eerste te bemachtigen. Gelukt? Top! Zet een fotootje met je buit op Instagram of Facebook dat toont hoe AWESOME Y&A net is.

Dus!

  1. Like de facebookpagina youngandawesomebooks
  2. Verzamel de tips
  3. Wees als eerste bij het pakket!
  4. Post een foto van jou met het pakket voor de vindplaats en tag @wpguitgeversbe en @youngandawesomebooks op Facebook of Instagram.

Wat kan je winnen?

  • Alle boeken die Y&A net gereleaset heeft! (Check de site!)
  • Een cool Reading Journal waar jij al je favoriete bookquotes in kwijt kan.
  • Een exclusieve meet & greet met Krystal Sutherland op een geheime locatie in Antwerpen*.
  • En veel meer in een te gek Y&A-pakket

*Krystal Sutherland stelt haar debuut Sterrenstof wereldwijd voor en komt op 2 november naar België. Jij kan haar ontmoeten tijdens een gezellig autersdiner in Antwerpen op woensdagavond 2 november!

De actie loopt t.e.m. woensdag 26 oktober. Tips verschijnen vanaf vrijdag 21 oktober elke dag op de facebookpagina van Young & Awesome.

Voor verdere vragen of informatie: riens.vannuffelen@wpg.be

Succes, and may the odds be ever in your favor!

2 thoughts on “Belangrijk YA-opsporingsbericht!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s