In dubio op de Cupido-tag!

Vrijdag kon je mijn recensie van Phobos lezen, die ik schreef voor de Vlaamse Booktour (jaha, een unicum!) die rond dit leuke scifi YA-boek gehouden werd. Een dikke vier sterren kreeg het debuut van Victor Dixen van mij! Een beetje kritiek ter zijde, is het zeker een aanrader met een enooooorme cliffhanger.

Marcia en Audrey deden nog een specialleke voor deze gelegenheid: ze maakten namelijk een tag over dit boek! Mijn antwoorden op alle dilemma’s die de dames ons hebben voorgeschoteld, verzamelde ik in dit dubieuze blogje: de ‘In dubio op de Cupido’-tag!

bannerfilmphobos

 

Je gaat aan boord van de Cupido maar je grote liefde blijft achter op aarde OF andersom.

Easy! Ik heb een hekel aan zelfs nog maar in het vliegtuig stappen, terwijl mijn wederhelft het geweldig vind. Space travel is zeker één van zijn dromen, dus ja, laat hem dan maar gelukkig zijn in de ruimte en dan kwijn ik wel weg met beide voetjes op de grond, thanks, doei 😀

Je trouwt met de leukste jongen van de Cupido, maar jullie uitzet is het kleinst OF je trouwt met de stomste jongen van de Cupido, maar jullie uitzet is het grootst.

Nou ja, daar op Mars is het nog wel even anders dan hier op aarde (ik bedoel: je hebt die uitzet echt nodig hoor :-p) maar alsnog zou ik kiezen voor de leukste jongen. Die magere uitzet neem ik er dan maar met een pruillipje bij, want uiteindelijk zit je daar toch best wel forever: als de uitzet in de fik schiet of weet ik veel wat heb je niets meer, en zit je alsnog met een stommerd opgescheept, toch? :’) (Geïnspireerd door het antwoord van Audrey: misschien gaan we gewoon lekker de uitzet van een ander stelen of zo? In plaats van stiekem naar andere jongens te sneaken, jij sneaky book nerd Audrey :D)

Verminkt zoals Léonor of verlamd zoals één van de andere personages?

Ik vind de verminking van Léonor best meevallen gezien je die niet ziet als ze gewone kledij draagt, dus kies ik daarvoor! Na ‘Me before you’ weet iedereen denk ik wel dat verlamd zijn meer is dan alleen maar niet kunnen bewegen … Maar euh, spreekt die Salamander van mij ook, offff? (Inside book joke, haha: je moet ‘m lezen hoor).

Aan boord van de Cupido met maar één boek of op aarde alleen maar naar het Genesiskanaal mogen kijken?

Kijk joh, ik wil dus écht niet naar Mars hoor :’) Blijf ik hier wel gezellig met het Genesiskanaal, lijkt me stiekem keileuk als het echt zou bestaan dus helemaal goed. Maar euh, ik heb hier toch nog wel m’n boeken hé, of hoe zit dat? (Oké, volgens het filmpje niet, maar dat staat niet gespecificeerd dus LOOPHOLE!

Phobos² meteen mogen lezen, maar je het verhaal de volgende dag niet meer kunnen herinneren OF Phobos² mogen lezen, maar alle personages zijn door elkaar gehaald?

Tgoh euh, optie één dan maar? Dan kan ik namelijk nog een keer lezen en net zo verrast zijn 😀 In de veronderstelling dat er net zo’n dikke cliffhanger in zit als bij deel 1 dan weliswaar.

Thanks voor de tag, book club buddies 😀 Neem de tag gerust over als je het boek ook al gelezen hebt!

2 thoughts on “In dubio op de Cupido-tag!

  1. Whaha! Die kant van me kende je nog niet hé Vanessa! 😉 Echt leuk dat het ook hebt ingevuld! ❤ PS: kom je naar de novemberleesclub?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s