Book Haul Boekenfestijn

Wauw, wat is het lang geleden dat ik nog eens een bookhaul-blogpost maakte! Niet omdat ik geen boeken meer koop (I wish) maar vooral wegens tijd- en (I admit) goestinggebrek. Dit jaar heb ik me op het Boekenfestijn echter zo laten gaan dat ik niet anders kan dan eens een uitzondering op die recent ingevoerde regel maken!

Ik had mezelf stellig voorgenomen om maximum 5 boeken te kopen (vorig jaar was er niet zo vet veel, dus ik dacht dat dat een eitje werd) maar euh, tja …

oeps

Het werden er dus 15! Ik heb echt zwaar liggen onderhandelen met mezelf maar ik kreeg het niet over mijn hart om er zelfs maar eentje terug te leggen. Ze waren zo goedkoop! En allemaal van die onbekende tops of flops die je anders echt niet gaat kopen (dat vind ik soms heel leuk, tov altijd hypeboeken lezen wegens lage tot geen verwachtingen!).

Dus hierbij mijn overzichtje ^^

bookhaul september 16 2

Het duurste boek was De Blauwe Diamant van 9,99 euro (maar ik heb deel 1 al liggen dus deel 2 voor een goede prijs scoren leek me gewoon een slimme investering oké?) en Love Voodoo was het goedkoopst gezien dat zo’n gratis bonnenboekje was. Verder kosten bijna alle boeken 3,99! Enkel Jin & Juice en Peculiars waren als ik me niet vergis 4,99. Nog altijd een koopje, toch?

Met de trilogie van Patrick Ness nam ik een risico door meteen alle drie de boeken te kopen, maar wel handig natuurlijk dat ik ze meteen allemaal in dezelfde uitgave heb. Het meest benieuwd ben ik naar Fractured van Dani Atkins en naar After Eden omdat ik totaal niet kan inschatten waarover dat boek gaat gaan en wat het genre is. (Toch zomaar gekocht hoor, haha).

BOEKJES!

bookhaul september 16

8 thoughts on “Book Haul Boekenfestijn

  1. Haha! Van de vijf boeken die ik had gekocht op het boekenfestijn in Brugge, heb jij er drie!

    Zo grappig! Leuke haul trouwens!

  2. Mooie vangst! Ik ga volgende week weer naar het boekenfestijn en ga nu alvast duimen dat ze de boeken van Patrick Ness dan nog hebben. Die staan al een tijd op mijn leeslijst.

  3. Oeh ik hoop dat ze die boeken van Patrick Ness ook nog hebben als ik volgende week naar Utrecht ga, want dan neem ik ze gelijk mee! Verder ken ik de andere boeken niet zo (behalve All Our Yesterdays wat ik een heel mooi boek vond).. Maar een mooie haul! :3

  4. Het Boekenfestijn is ook echt de plek om je even te laten gaan hé. Of toch alleszins het evenement om je dankzij de mooie prijzen op goed geluk aan enkele minder bekende boeken te wagen. Bij een vorige editie nam ik zo zelf ook Poison Heart mee naar huis. Ik ben benieuwd wat er in Mechelen gaat liggen van aanbod. Blijkbaar zit er echt heel verschil tussen de edities onderling waardoor het lekker onvoorspelbaar blijft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s