Yay or nay op Netflix

Netflix

Op Netflix staat zo veel dat je soms door het bos het bomen niet meer ziet. Langs de andere kant staat er ook oneindig te weinig op – zeker wanneer er niet alle afleveringen beschikbaar zijn. (I hate that). Maar soit, eigenlijk wil ik jullie vandaag gewoon een paar af- en aanraders meegeven! Niet de obvious series zoals Pretty Little Liars (YAY) en Orange is the new black (NAY), maar wat “onbekendere” series:

 • Poldark: YAY – Als je houdt van de tijdsetting van Pride & Prejudice, van de acteur Aidan Turner (Luke in TMI) en van prachtige uitzichten over de Britse kliffen (al denk ik niet dat het echt in Engeland gefilmd is – too much sunshine – maar soit), dan is dit helemaal jouw ding. Er zijn maar 8 aflevering van, maar ze duren wel elk een uur. I LOVED IT!
 • Fuller House: YAY – Nostalgisch en onnozel, maar ach, soms heb je gewoon een korte dosis positiviteit nodig in het leven, en dan kan deze sitcom prima dienst leveren.
 • Don’t trust the bitch in APT23: YAY – Alweer: onnozel, maar grappig! Het feit dat James Vanderbeek zichzelf speelt blijft hilarisch. Brainless entertainment for the win.
 • Stranger Things: MEH – Ik snap waarom iedereen het zo leuk vindt, hoor, maar het is niets voor mij. Te traag, vooral. Nu ja het is ook niet zo dat ik er een hekel aan heb hoor. Ik ga het seizoen zeker uitkijken, zonder tegenzin, maar om het nu een aanrader te noemen, dat ook weer niet.
 • Scorpion: YAY – I love Scorpion. Pure feelgood actie met een bijgerechtje van nerdiness! Ik hou van series waarbij elke aflevering een aparte “missie” is, en ik ship Walter en Paige zo fucking hard. Nerds save the world, yay!
 • Master of none: NAY – Dit is niet mijn humor. Na één aflevering heb ik het opgegeven.

Jullie nog aanraders voor mij in ruil? 🙂 Ik wil alleszins nog Outlander, Nashville, Between, iZombie en The Musketeers kijken!

10 thoughts on “Yay or nay op Netflix

 1. IZombie ben ik vorige week beginnen kijken en zit al bijna door seizoen 2. Niet de meest hoogstaande serie, maar entertainend, terwijl ik normaal alles wat zombie-gerelateerd is uit de weg ga!
  Orphan Black vind ik ook fanrastisch. Die actrice is fenomenaal!
  Als je ooit al eens naar Asian-drama hebt gekeken, dan is Dramaworld zeker een aanrader. Hilarisch hoe alle tropen van een standaard Japanse/Koreaanse soap worden verweven.
  En qua superhelden-reeks-in-een-niet-standaard-Amerikaans-sausje, vond ik Jessica Jones wel leuk. Film noir en David Tennant!

  Hmm, misschien moet ik hierover ook eens bloggen 😉

  • Jessica Jones heb ik destijds ook een paar afleveringen gevolgd, maar het was niet zo mijn ding ^^ Same met Orphan Black helaas :-p De ‘mood’ van die series spreekt me niet zo aan! (Ik heb wel liever dat typisch Amerikaanse :p) Maar naar iZombie heel benieuwd! Lijkt me superleuk!

 2. Hi Vanessa,

  Leuk artikel, ga zeker je Yays eens checken. Al heb ik Scorpion al wel gezien, die was zo vet!
  Outlander en iZombie zijn zeker aanraders, zit super in elklaar! Als je houdt van een goede thriller dan kan ik ook zeker Hannibal aanraden. En voor een beetje fantasy in combinatie met een beetje geschiedenis, raadt ik Sleepy Hollow zeker aan!

  Groetjes Irene

 3. Ik vind Scorpion juist meh, het is zo veel hetzelfde en iedere aflevering iets nieuws vind ik ook iets minder leuk dan wanneer het langer door zou lopen. De rest heb ik nog niet gekeken, maar ik ben wel heel benieuwd naar Stranger Things.

 4. OITNB is voor mij wel een dikke YAY. Hier nog zoveel films en series op mijn lijstje waar ik gewoon niet aan toe kom. Ik moet er eens voor gaan zitten, maar vaak kijk ik met mijn vriend mee als hij thuis is.

 5. We hebben geen Netflix en waarschijnlijk is dat maar goed ook. Wie weet kwam ik anders nog minder aan lezen en knutselen toe. Al zou ik het wel leuk vinden om die nieuwe afleveringen van bekende series te bekijken. De nieuwe Gilmore Girls of Full House of zo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s