Never letting go (Hans/Frozen fanfic)

hans

Ik kan je oprecht niet zeggen waarom ik dit geschreven heb, maar op een slapeloze zondagochtend (jeetje, wat was het vroeg) heb ik een verhaaltje rond Hans uit Frozen geschreven, dat zich afspeelt na de film. Het is maar een A4-tje lang, maar was wel fijn om te schrijven! Het zat opeens in mijn hoofd, en aldus kwam het eruit … Random, I know :’)

Hierbij de korte omschrijving:

After Hans fails to seize Elsa’s throne in Arendelle, he flees back home to his estate in the Southern Isles: will he lay his plans to rest, or will a lasting yet forbidden love once more breathe life into his darkest ambitions?

>>> Verder lezen? Klik hier!

2 thoughts on “Never letting go (Hans/Frozen fanfic)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s