Ontmoet deze 3 auteurs in Brugge!

Op zaterdag 17 september (dan had je toch nog geen plannen, hé? If you did: cancel them!) kan je in de Brugse Boekhandel maar liefst drie auteurs van eigen bodem ontmoeten. Nou ja, Chinouk en Jen zijn technisch gezien “internationaal bezoek” uit Nederland, maar je snapt wat ik bedoel! Zelf ben ik ook als auteur van de Vleugels Trilogie van de partij. Blijft supercool om te zeggen hoor! Ik stel even aan jullie voor wie we zijn 🙂

event

Chinouk ThijssenBlindelings-FRONT
3zILMDJ_ De boeken van Chinouk zijn je vast wel eens een keertje opgevallen in diverse YA-groepen op Facebook: ze hebben namelijk prachtige covers! Een beetje als De Selectie, staan er prachtige jurken op de voorkant. Maar binnenin gaat spanning en intrige schuil: Chinouk schrijft meisjesachtige thrillers die volgens heel wat recensenten echte pageturners zijn! Maar je kan deze Nederlandse ook kennen van haar succesvolle vlogs. Met leuke filmpjes over boeken en haar leven als schrijfster, verovert ze de Lage Landen view per view. Oh ja, en wist je dat Chinouk ook de redactie op mijn eigen boek Tweedehands Vleugels geeft gedaan? Duidelijk een dame van vele talenten!

Jen Minkman Nieuwe-cover

author pic 2Jen mag je gerust een grote naam noemen in de YA-wereld. Ze heeft al enorm veel boeken op haar naam staan (echt, wow!) die zelfs vertaald worden naar bv. het Engels en het Spaans! Dit jaar las ik al twee boeken van haar, namelijk ‘Het Laatste Licht’ en ‘De Jongen in het Woud’. ‘Het boek van voorheen’ heb ik onlangs ook gekocht – ben er superbenieuwd naar! Ze schrijft romantische fantasy die je over landsgrenzen heen naar een magische wereld transporteren. Naast auteur is Jen ook een bedreven business woman in het boekenvak: ze richtte zelfs haar eigen uitgeverij op, Dutch Venture Publishing. Ring a bell? Ja hoor, dat is inderdaad de uitgeverij waardoor Tweedehands Vleugels is uitgebracht!

Vanessa Gerrits
1007Hoi hoor, ik ben er ook bij! 😀 Als groentje onder de aanwezige vleugelscoverzonderverenalternatief6auteurs ken je mij misschien van deze blog – Mijn B.I.E.B. (zou je denken?) en mijn boeken uit ‘De Vleugels Trilogie’. Deel 1 werd aan het begin van de zomer feestelijk opnieuw gelanceerd door DVP: een heruitgave van het boek dat ik in 2014 geselfpublished heb. Nu zowel als ebook als in paperbackeditie beschikbaar en overal te bestellen! Mijn cover ontwierp ik zelf en verder ben ik dus ook actief als Belgische boekblogger, copywriter en boekenverslindster. Ook een beetje een manusje-van-alles dus, nou ja, zolang het over lezen en schrijven gaat, tenminste 😉

Audrey

Simon-en-ikGeen auteur, maar ook een voorstelling waard: organisatrice Audrey! Haar ken je natuurlijk van de superleuke blog Confession of a Book Nerd en de leesclub Dear Book Nerd. Als geen ander combineert Audrey jeugdig enthousiasme met een professionaliteit die haar jaren ver voorbij is! De boekenliefde straalt van haar af en ze zet zich sterk in om YA ook in België wat meer fun te maken voor alle lezers: events, leesclubs, giveaways … Ze is altijd in de weer en brengt lezers met elkaar in contact op een manier die gezelligheid garandeert. Audrey en ik gaan samen een workshopje rond bloggen geven!

One thought on “Ontmoet deze 3 auteurs in Brugge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s