You’re invited! 17/09 Vleugels Party in Brugge

event

 

Het is een luxeprobleem hoor, maar de laatste tijd heb ik zoveel leuke boekige events op de planning staan dat ik amper nog aan bloggen toekom! Onlangs was er de gezellig-nostalgische Twilight-meet in Gent met de ladies van de Dear Book Nerd Club, donderdag 28 juli mag ik gaan signeren op het YA Summer Camp van Storm Publishers (ergens extreem ver, dus ik hoop dat ik er geraak :D) en nu staat er alwéér iets supertofs op de planning!

Iets waar Audrey, Jen en ik al langer op aan het broeden waren … Want na de boeklancering en het leuke event in Eindhoven, komt de magie van de Vleugels Trilogie ook aanwaaien in Brugge! Meer bepaald de Brugse Boekhandel, ons vaste stekje voor de leesclub 🙂 Zaterdag 17 september moet dus zeker in je agenda komen te staan als je een boeklover bent (natuurlijk ben je dat, wat doe je hier anders op mijn blog joh!).

Er komen zelfs twee Nederlandse auteurs naar ons Belgenlandje afgezakt speciaal voor jullie: Jen Minkman en Chinouk Thijssen! Dus zowel de fans van romantische fantasy als eigentijdse YA-thrillers zijn gesteld 😉 Ikzelf en mijn Vleugels Trilogie komen aan bod voor het signeren, de Q&A én de workshop rond bloggen, dus de kans dat jullie me hierna helemaal zat zijn is bestaande – overdosis Vanessa, haha 😀 Nee grapje, het wordt supergezellig! Audrey en ik gaan samen onze krachten bundelen om er in de workshop iets leuks van te maken.

Ik kijk er alvast super naar uit 😀 Jullie komen toch ook?

~~~~~Planning~~~~~

14u-14u15: inloop
14u15-15u15: Q&A met de auteurs! (Kom alles te weten over selfpubben, hun boeken, schrijven en bloggen!)
15u15-16u: signeersessie en een gezellige babbel
16u-17u: WORKSHOP-TIME

  1. Hoe begin je in godsnaam aan het schrijven van een boek? – door Jen Minkman
  2. Bloggen is meer dan alleen een tekstje schrijven … – door Vanessa Gerrits van Mijn Brein is een Boekenkast en Audrey van The Confession of a Book Nerd

~~~~~Inschrijven~~~~~

Stuur gewoon een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com met daarin welke workshop je wilt volgen!

One thought on “You’re invited! 17/09 Vleugels Party in Brugge

  1. Zo leuk dat er ook een evenement in België is! Ik heb het op de kalender geschreven, dus hopelijk geraak ik er deze keer wel 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s