Writing prompts

Ik kwam onlangs per toeval uit op enkele oude fotomanipulaties – beelden die in een fotobewerkingsprogramma dus zijn samengesteld uit verschillende andere foto’s en effecten – die ik jaren geleden maakte. Gek hoe ik ze helemaal vergeten was!

Zit je een keertje een beetje vast met schrijven en zoek je inspiratie, een zogeheten ‘writing prompt’? Dan kunnen mijn oude werkjes je misschien nog van pas komen 😀 Feel free to share any stories that might sprout form them! ❤

the_night_circus_by_thesearchingeyes-d4a6ohglost_my_way_by_thesearchingeyes-d33dlte

 

lady_in_red_by_thesearchingeyes-d5pojrymaking_plans_by_thesearchingeyes-d3hep90

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s