Ontdekt: Taarttopperdesigns.nl

taarttoppers

Jahaaa, eindelijk nog eens een blogje in de categorie ‘Ontdekt’, waarin ik de leukste aanraders met jullie deel! Ditmaal heeft het te maken met wedding planning, al is het ook een toffe tip voor een speciale verjaardag of ander feestje als je nog niet meteen huwelijksklokken hoort luiden in je nabije toekomst. Ik wil jullie namelijk voorstellen aan de supertoffe en creatieve website www.taarttopperdesigns.nl.

Een huwelijkstaart is best wel belangrijk voor mij: ik wil er echt eentje zoals uit de films! Oké, eentje die zo groot is als mezelf kan ik niet betalen, maar eentje van drie kleine etages moest lukken binnen het budget!

Natuurlijk hoort daar ook een leuke topper bij, maar no way dat ik zo’n suf stelletje van plastiek op mijn taart zou zetten. Het mocht net iets eigenzinniger en persoonlijker. Zo kwam ik dus bij www.taarttopperdesigns.nl terecht. Niets al te crazy waar je tien jaar later spijt van hebt, maar toch net dat ietsje anders waar ik naar zocht! Via lasercutting maken ze silhouetten die echt de finishing touch aan je taart zijn. Ik was er meteen weg van!

Aanvankelijk wou ik één van de standaarddesigns bestellen (het middelste design op de foto bovenaan), want die zijn wat mij betreft echt sprookjesachtig mooi. Maar ja, ik ben dan toch zo’n beetje een ‘Pinterest’-bridezilla die alles een personal touch wil geven 😀 Dus ik ging even met Photoshop aan de slag en maakte zelf iets. Heb je zelf ook een idee, maar niet een idee hoe je het voor je kan zien? Dan kan je ook door hen een eigen ontwerp laten maken!

Mijn eigen gepersonaliseerde taarttopper wordt inmiddels gemaakt door de lieve mensen van het TaartTopperTeam (yay!) en het resultaat daarvan deel ik na mijn trouw zeker en vast met jullie! Voorlopig is het nog eventjes geheim … En hoop ik dat het allemaal net zo mooi wordt als in gedachten!

thanksforreadingNEWLOOKthx

2 thoughts on “Ontdekt: Taarttopperdesigns.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s