Belachelijk mooie covers

Kom op, this is getting ridiculous. Hoe kan je van mij verwachten dat ik al deze pareltjes NIET in mijn kast wil hebben?

This book cover image released by Razorbill shows "What Light," the latest book by Jay Asher, his first solo work of fiction in nearly a decade. The book is set for release on Oct. 11, 2016. (Razorbill via AP)

pretty2

pretty 3
pretty4

Welke cover vind jij het mooiste?

10 thoughts on “Belachelijk mooie covers

  1. Als ik eerlijk ben, moet ik zeggen dat die covers me toch niet zo heel hard in vervoering brengen maar waarschijnlijk moet ik ze daarvoor in het echt zien 😉 Die van Veronica Roth spreekt me het meeste aan 😉

  2. Ik zie een terugkomend thema in de covers haha! Zelf vind ik glitters ook altijd mooi op een voorkant, maar ik heb eigenlijk vrij weinig boeken die dat hebben

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s