Tweedehands Vleugels wordt uitgegeven door Dutch Venture Publishing!

vleugelscoverzonderverenalternatief6

Ondanks het feit dat jullie dit nieuws ongetwijfeld al zagen passeren op social media, heb ik het schrijven van een bijhorend blogje onbewust een beetje zitten uitstellen. Ik denk dat het voor mij heel lang niet “echt” voelde, eerder een hypothetische ‘maybe someday’. Maar intussen ligt de uitgeefperiode vast (eind juni) en weten we zelfs al een datum voor de boekpresentatie (10 juli bij Van Piere in Eindhoven).

Dus ja hoor, mijn boek wordt ECHT heruitgegeven door Dutch Venture Publishing ๐Ÿ˜€ Tweedehands Vleugels krijgt zo de kans om nog meer YA-lezers tegemoet te fladderen en daarvoor ben ik megadankbaar en SO EXCITED!

Dutch Venture Publishing

De uitgeverij waar Lucy en Max weldra hun thuisbasis hebben, is Dutch Venture Publishing: het geesteskind van Nederlands auteur Jen Minkman die je kent van o.a. ‘De jongen uit het woud’, ‘Het Laatste Licht’ en het gloednieuwe ‘Het boek van voorheen’. Een straffe madam met veel ervaring in de uitgeefwereld, dus ik ben er zeker van dat ik hier in supergoede handen ben! Het contact verloopt heel vlot en er staan al heel wat onwijsย leukeย promotiemomenten op onze agenda. Hopelijk zie ik jullie daar!

Volg zeker de Facebookpagina van DVP om op de hoogte te blijven:

likebutton

Nieuwe cover + herziene versie

De inhoud wordt nogmaals herzien op eventuele taal- en typfoutjes en Jen gaat er ook over waken dat het Vlaams dat overblijft begrijpbaar is. Bepaalde woorden worden dus aangepast naar een Nederlandse variant zodat alle lezers de schrijftaal makkelijk en vlot kunnen lezen ๐Ÿ™‚ Erg fijn dat het boek er dus alleen maar beter op gaat worden! Een nieuwe cover is eveneens gelanceerd: een beetje kleurrijker en met een duidelijker leesbaar font. Hopelijk vinden jullie ‘m nog gaver dan de eerste en pronkt TwV binnenkort bij iedereen in de boekenkast.

Bedankt aan iedereen die me gesteund heeft zodat deze droomย mogelijk is geworden! Al jullie recensies, ratings en enthousiaste reacties op social media hebben hiertoe bijgedragen! โค

thanksforreadingNEWLOOKthx

 

25 thoughts on “Tweedehands Vleugels wordt uitgegeven door Dutch Venture Publishing!

 1. Wauw! Dikke, dikke proficiat!
  Ik kocht de ebooks al een heel eind geleden, maar nog steeds niet in begonnen. *schaamschaam* Zal ik binnenkort zeker werk van maken!

 2. Echt super dat je boek opnieuw wordt uitgegeven, gefeliciteerd! Ik wil er graag bij zijn 10 juli, maar ik weet niet of dat gaat lukken vanaf Gent ๐Ÿ˜‰

 3. Ik kan niet wachten om het boek aan te schaffen en te lezen want ik ben er echt benieuwd naar! Voor nu ziet het er naar uit dat ik aanwezig kan zijn op de boekenpresentatie dus hopelijk blijft dat zo ๐Ÿ™‚ Alvast gefeliciteerd met je debuut bij DVP ๐Ÿ˜‰

 4. Tof meis, had bij jou geen last van het Vlaams โ˜บ.
  Ben nog altijd benieuwd naar deel drie.
  Gefeliciteerd met dit leuke nieuws.

 5. Ik dacht toch echt dat ik hier al had op gereageerd. Shame on me! Maar wel een super dikke proficiat voor jou. Wat leuk dat je deze kans krijgt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s