Fan art feature

Zoals jullie wellicht weten, ben ik nogal een fan artist. Zo kan je dus meteen ook zien of ik een boek WAUW of gewoon oké vond: als ik er fan art van maak, valt het in de eerste categorie! Enkele van mijn meest recente creaties wou ik graag met jullie delen.

In order of appearance: een pentekening van Lily & Amon van Reawakened, Edythe Cullen digitaal getekend, een filmposter voor Reawakened, nog eens Edythe Cullen maar dan fotomanipulatie (uit de droom van Beau) en tot slot my favorite YA ladies met elektrische krachten: Kate uit Twilight, Helen uit Starcrossed en Kelsey uit Tiger’s Curse (digitaal getekend en gekleurd).

Welke fan art maakt jou benieuwd naar het achterliggende boek? 

lilamonedythelikesfastcarscolouredreawakenedmovieposter edythedream2 triplelightningcoloured

5 thoughts on “Fan art feature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s