Book gif tag

Lang geleden dat ik nog eens getagd ben en nog langer geleden dat ik dan niet totaal vergeten ben om die tag ook daadwerkelijk in te vullen 😀 Kijk, de wonderen zijn de wereld dus nog niet uit. Ik werd getagd door Rabbit Bookz in de ‘Boog gif tag’, waarbij je een lijstje boeken krijgt en je gevoelens daarbij moet beschrijven met een gifje. Leuke challenge, let’s do this!

 

Harry Potter and the Philosopher’s Stone – J.K. Rowling

giphy1

Ik bedoel natuurlijk: Gerrits approves. Mensen die geen Harry Potter-fan zijn vertrouw ik gewoonweg niet, precies zoals mensen die niet van desserts houden. En van katten.

Paper Towns – John Green

giphy (5)

Opgepast: ik ben één van die zeldzame mensen die géén – ik herhaal géén – John Green-fan is. Ik heb dit boek dan ook niet gelezen, dus oordelen erover kan ik niet. De film was wel tof!

Twilight – Stephenie Meyer

giphy (4)

Jep, Twilight is my life. Wat voor gifje zou ik hier anders voor gebruiken? Fangirlen is te oppervlakkig, my devotion runs much deeper hahaha.

Divergent – Veronica Roth

giphy (6)

Divergent is een beetje zoals deze gif van een waterboardende Godzilla: je kunt er je beter niet te veel vragen bij stellen, maar entertainend is het wel.

The Hunger Games – Suzanne Collins

giphy (7)

Doordat ik zo “grrrrr” ben tegen Jennifer Lawrence als Katniss vergeet ik het wel eens, maar THG is een fantastisch boek dat ik eigenlijk dringend eens zou moeten herlezen.

Tweedehands Vleugels – Vanessa Gerrits

giphy (8)

Haha, ik was het lijstje 1 per 1 aan het afgaan en had niet eens door dat MIJN boek ertussen stond tot ‘ie aan de beurt was XD ZO LIEF! Deze gif = my feels. ❤ ❤ ❤

 

Gone – Michael Grant

giphy (9)

Deze serie is een beetje als een car crash: het is kinda gruesome maar toch staar je ernaar. A kind of grossed out awe and entertainment-gevoel heb ik erbij 😀

Across The Universe – Beth Revis

giphy (10)

Ik vond dit boek zeker wel leuk, maar het is niet meteen een fangirlboek voor me, de thumbs up kwam trager op gang! De rest van de serie vond ik overigens maar meh.

Vampire Academy – Richelle Mead

giphy (11)

Keep ’em coming! Ik heb alle VA’s verslonden en daarna ook de alchemisten (oké het laatste boek moet ik nog lezen). Ik hou van dit boekuniversum! (Al vond ik boek 1 eigenlijk slecht)

IJzerkoning – Julie Kagawa

giphy (12)

Ja, ik haatte dit boek heel hard, maar evenzeer zocht ik een excuus om dit gifje te gebruiken HAH HIJ IS ZO GOED.

Dankjewel voor de tag, Rabbit Bookz! Hier is nog een gifje voor jou omdat je awesome bent!

200 (5)

 

11 thoughts on “Book gif tag

  1. Oeh die bij Tweedehands Vleugels is echt geniaal, ik barstte in lachen uit! En ja, ik snap waarom je die van de IJzerkoning wilde gebruiken want… Tja OMDAT!
    Dankje dat je me net zo awesome vindt als die cute pokémon!

  2. Deze heb ik ook op mijn ‘ooit nog is’-lijstje staan. Waarschijnlijk kan ik best ineens voldoende tijd inplannen voor de gif-zoektocht want ik vermoed dat ik me daar een beetje door ga laten afleiden. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s