Mini-filmrecensies

Het is al superrrrlang geleden dat ik nog een filmrecensie schreef! Hier daarom een artikel met zo veel mogelijk minirecensies in gepropt ๐Ÿ˜€

2d274908021634-paper-towns-movie-today-150319-tease_2bbe3064704cb271cea8812c7166bd8e

Paper Towns (7/10)

Het is geen geheim dat ik niet zo’n John Green-fan ben. Van The Fault in Our Stars zag ik enkel de film, maar die vond ik eerder saai (vooral dat gedoe met die schrijver in Amsterdam was echt snurk) en in Looking for Alaska (het boek dan weliswaar) raakte ik maar halfweg omdat ik de personages zo strontvervelend vond en het verhaal zo – opnieuw – saai. Needless to say dat ik geen superhoge verwachtingen had van Paper Towns, maar ik moet zeggen dat dit verhaal me veel meer aansprak! Cara Delvigne verraste me echt met haar acteerskills. Hoewel haar personage irritant is, zet ze het neer op een manier die bijna-niet-irritant is. Ook Nat Wolff vond ik heel tof acteren. Verder had deze film gewoon een fijneย sfeer en vond ik het idee van Paper Towns (de eigenlijke papieren stadjes en hun betekenis) geweldig!

Star Wars: The Force Awakens (8,5/10)

Als kind al was ik een grote Star Wars-fan. Natuurlijk ging ik in december meteen naar de cinema. (Alleen moest je dus 2 maanden wachten op deze recensie :-p). Ik vond het zeker en vast een leuke film met een hoog nostalgiegehalte. Wat ik vooral super vond, was dat een Storm Trooper een held wordt. Eindelijk zie je eens dat ook achter het masker van de vijand een persoon schuil gaat! Dat vond ik erg gedurfd binnen de franchise en fijn om te zien. BB8 is natuurlijk supercute en ALL THE FEELS wanneer R2-D2 in beeld komt โค Verder was er wel veel voorspelbaar aan het plotline en is de origin story van de slechterik een beetje zwak, maar ik vond het nog steeds een superfijne film.

Fantastic Four remake (7/10)

Ik had hierover gehoord dat ‘ie superslecht zou zijn, maar dat vond ik heel goed meevallen! Ik vond de jonge acteurs goed hun best doen om geloofwaardige personages neer te zetten en verder genoot ik gewoon van de manier waarop dit verhaal was opgebouwd. Veel beter dan de eerste versie! Alleen meen ik me te herinneren dat de special effects een beetje blaah waren, maar dat herinner ik me niet meer zo :-p

deadpool1-gallery-image

Deadpool (4,5/10)

Nope, dit was totaal niet mijn ding. Ik ging ‘m op Valentijn in de cinema kijken met mijn vriend, maar zoals ik al verwacht had kon Deadpool me niet bekoren. De vettige ‘ventenhumor’, het doorbreken van de fourth wall … Ik weet het niet, dit lag me gewoon niet zo. En dat terwijl ik anders wel een grote Marvel-fan ben! Dit is zo’n “je bent ervoor of je bent er niet voor”-film. Mijn wederhelft zat ik de eerste categorie, ik in de tweede :-p

Mission Impossible: Rogue Nation (7,5/10)

Een standaardactiefilm die zeker heel wat leuke momenten heeft! Ik ben geen Tom Cruise-fan (allesbehalve) maar deze films zijn gewoon uitstekend vermaak. Ik heb me geen seconde verveeld!

Carrie (3/10)

Ik vond deze film echt saai. Geeeeeeuw. Bovendien heb ik het niet op Chloรซ Grace Moretz.

Terminator Genysis (7/10)

Ik heb de eerdere films nooit gezien, maar deze kan je prima losstaand kijken. Ik vond ‘m wel tof! De acteurs zijn allemaal prettig om naar te kijken, dat scheelt ook een stuk natuurlijk, haha. (Behalve Arnold dan hahaha).

Pixels-Movie-Pac-Man

Pixels (8/10)

Supertoffe film ๐Ÿ˜€ Ik hou niet van Adam Sandler maar hier is hij bijna uitstaanbaar ๐Ÿ˜€ Het leuke verhaal maakt de rest wel goed.

Let’s be cops (6,5/10)

Best wel grappig, maar meer dan een 6,5 kan ik daar dan ook weer niet voor geven :-p Wel veel beter dan verwacht dus zeker en vast een aanrader voor light entertainment met grappige acteurs!

10 thoughts on “Mini-filmrecensies

  1. Ik wil Pixels nog graag zien, maar omdat ik echt een hekel heb aan Adam Sandler is het er nog niet echt van gekomen ๐Ÿ˜› Maar als jij zegt dat hij in deze film nog enigszins okรฉ is, dan ga ik misschien toch eens een poging wagen..

  2. Vroeger was Adam Sandler wel okรฉ, maar tegenwoordig is hij inderdaad eerder irritant. Pixels lijkt me eigenlijk sowieso geen film waar ik van houd. Rogue Nation vond ik wel een goeie film, ben met het met je cijfer voor de film eens.

  3. Ik vind het bij die films van Adam Sandler wel grappig dat hij steeds zijn vrienden laat opduiken om een rolletje te spelen. Dan zie je plots Samwise Gamgee in een heel andere omgeving een super belachelijk typetje vorm geven.

  4. Wat een leuk artikel vol met kleine filmrecensies! Ik ben zelf ook geen groot fan van de films van John Green, maar ik vond The Fault in Our Stars wel beter dan Paper Towns. Paper Towns had echt geen spannend verhaal: op het einde dacht ik.. oh is dit het? ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s