Gezocht: chicklitsuperfan met amazing proefleespowers!

chicklitpile

PS: Ik heb inmiddels voldoende aanmeldingen, hartelijk bedankt voor het enthousiasme iedereen! Ik ben een beetje overweldigd door het aantal aanmeldingen maar ik vind het SUPERlief en voel me echt al 100% gesteund in dit nieuwe avontuur – dankjewel!

Heb jij al (bijna) alle boeken verslonden van Chantal van Gastel, Jojo Moyes, Gillian King, Jill Mansel, Lisette Jonkman, Santa Montefiora, Elsbeth Witt en Sophie Kinsella? Dan ben jij misschien wel de chicklitfan die ik zoek!

Voor een schrijfproject dat ik graag zo snel mogelijk naar enkele uitgeverijen zou willen verzenden, zoek ik iemand die op korte termijn superveel zin heeft om in een eigenzinnig feel good-manuscript van Belgische bodem te duiken.

 

  • Hierbij wordt van je verlangd dat je het boek leest, becommentarieerd (in pdf-comments of word-comments) en ook algemeen beoordeelt (op basis van een vragenlijst en in een korte, vrije “recensie”). Hiervoor krijg je een maand de tijd. Gelieve je dus enkel aan te melden als je bereid bent die deadline te halen! 🙂
  • Je hoeft geen spelwonder te zijn: daarvoor is mijn trouwe eindredactrice Julie er! Jouw missie is om dit boek te vergelijken met andere boeken in het genre en zo veel mogelijk meningen te geven waardoor ik het kan bijschaven waar nodig 🙂 Over het verhaal, de personages, de schrijfstijl, het einde … Alles wat er maar in je opkomt!
  • Als bedankje wordt je vermeld in het dankwoord als het boek er ooit komt en stuur ik heel veel kosmische hartjes jouw richting op!
PS: Gezien ik zelf géén ervaren chicklitlezer ben, zoek ik dus echt wel naar mensen die hier “gespecialiseerd” in zijn als favoriet genre. Ik zou dus echt graag hebben dat je van de meeste bovenvermelde auteurs al iets gelezen hebt of dat je bekend bent met hun stijl 🙂
Wil je je aanmelden voor het proefleespanel? Gelieve dan een mailtje te sturen naar vanessa.gerrits@gmail.com
Ik laat je via mail weten of je “geselecteerd bent” (ik kan m’n manuscript natuurlijk niet met iedereeeeen delen, anders wil niemand het later nog kopen, haha) of niet (in dat tweede geval krijg je nog steeds kosmische hartjes, hoor <3).
thanksforreadingNEWLOOKthx

2 thoughts on “Gezocht: chicklitsuperfan met amazing proefleespowers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s