My Year in Books

Met 61 van de 50 boeken heb ik mijn Goodreads-challenge al een tijdje geleden gehaald. Ik was van plan om er de laatste daagjes van het jaar nog een boek bij te proppen (Vergeten van José Vriens) maar uiteindelijk ben ik impulsief aan Endgame begonnen. Daarmee ga ik dus van oud naar nieuw!

Hierbij het Goodreads-overzicht van mijn leesjaar:

yearinbooks

books

read

6 thoughts on “My Year in Books

  1. Maar twee mensen die dat boek op Goodreads hebben staan? Dat is niet veel :O
    Maar Harry Potter is wel echt voorspelbaar het populairste boek dat je gelezen hebt 😛 Al had ik de Orde van de Feniks toch wel verwacht als meergelezen boek, omdat die eerder in de serie komt.

  2. Ik ben een enorme fan van terugblikken. Of het nu die van Goodreads, Jetpack of zelf-samengestelde zijn. Oh en lijstjes uiteraard ook. Nu weet je meteen ook waar ik je de komende weken mee rond de oren ga slaan. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s