Uit de oude doos: Hush Hush (Becca Fitzpatrick) *

6339664Boekenland was kei-enthousiast toen de Hush Hush-boeken een heruitgave kregen in de prachtige orginele covers. Deels terecht, want de marketing van de covers van Dwalen en Drift zat echt he-leu-maal mis. Het leek net iets van Carry Slee of zo. Niets mis met de boeken van Carry Slee, maar bij een fantasyboek past zo’n stijl gewoonweg niet.

Wat fijn dus dat de Engelse covers (echt, pareltjes <3) nu ook de Nederlandstalige editie sieren! Alleen jammer dat het niets verandert aan de flutinhoud van dit waardeloze boek … Dus, omdat het nu weer even actueel is, hierbij mijn meest negatieve recensie allertijden (denk ik?) even uit de oude doos gehaald! Ik las dit boek in mei 2012. Zo veel haat, zo veel oogrollen. Haha!

PS: Het is een Goodreads-recensie, dus Engelstalig.

I rarely dislike a book so much that I feel the need to rant about it on the internet. Mostly I’m just like “blegh” , but Hush Hush? Damn, I rrrrrrealy hated it. With a passion. If it didn’t have such great cover artwork, I might feel tempted to burn it. (Okay, maybe not)

Nora Grey, does she even have a personality? I must’ve missed the one paragraph where she actually had a mind of her own, something to say. They always claim Twilight’s Bella doesn’t have a personality (which I don’t agree with anyways, but that’s another story) but in comparison to Nora Grey (or should I say GRAY) she’s the Holy Grail of YA protagonists.

Oh no, don’t even get me started on Patch! Unless you still need to grow out of you bad boy phase, I can’t imagine his appeal. Seriously, they say Edward is an ‘abusive boyfriend’? Uhm hello, have you met Patch over here? He’s a jerk, and not even in a likeable Damon kind of way. Ugh.

Vee = too cliché to rant about.

The story… Well, I like Becca Fitzpatrick’s way of writing, but the story is so… Forced. Such a fake setting. Such a terrible, terrible storyline… The end really had me rolling my eyes.

Okay I’m done ranting now, sorry about that folks. Anyways, I guess I’m just dissappointed, I expected so much more from this book. It had such a promising buzz, such a nice cover!

shopbanner

15 thoughts on “Uit de oude doos: Hush Hush (Becca Fitzpatrick) *

  1. BAM! :’D Nee, erg grappig om te lezen. Zelf heb ik geen idee waar hij over gaat, maar ik was ook nog niet van plan om hem te lezen. Dus je hebt me niet afgeschrikt XD

  2. hahahaha.. Zelf vond ik dit boek wel tof toen ik hem voor het eerst las, maar afgelopen jaar deed ik een reread en ik ben het helemaal eens met je negatieve recensie 😀

  3. Na je recensie wil ik hem lezen :p. haha! Ik ga hem in januari lenen. Ik wil het zelf ontdekken of ik hem leuk of niet leuk vind. De recensies zijn zo uiteenlopend.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s