And the winner is …

De winnaar van de kleurwedstrijd is bekend!

Klik snel verder om te ontdekken wie de gelukkige is die een verrassingspakket van Sinterklaas ontvangt! 🙂

lucycolourplatead

And the winner is …

(of moet ik zeggen, winnaarssss …)

Jet van RabbitBookz met een prachtige vurige versie van Lucy!

&

Koenraad Matthijssens met zijn vergulde/verzilverde versie van Lucy

winnaarsNu vraag je je wellicht af: waarom zijn er twee winnaars? Funny story! 😀 Omdat ik natuurlijk wist welke tekening van wie was, schakelde ik het onbevooroordeelde oordeel van mijn wederhelft in om een eerlijke winnaar te kiezen.

We waren het er allebei over eens dat dit de top 2 was. De gouden details, het glorieuuuuuze haar en de dramatische make-up van Koenraad’s Lucy is echt supermooi, maar ik werd toch ook helemaal verliefd op de vlammende vleugels van Jet’s warme ontwerp en die fantastische zonsopkomstgele jurk … (Inclusief extra armbandjes en tattoo – supercreatief!) KIEZEN WAS ZO MOEILIJK!

Extra probleempje naar onpartijdigheid toe bij het stemmen: Koenraad is mijn schoonbroer, haha 😀 (maar mijn vriend wist niet dat het de tekening van zijn broer was toen hij stemde – eerlijk waar!)

De oplossing: 2 winnaars! Jet wint het verassingspakket (HOERA! PROFICIAT!) voor haar wondermooie degradé-effect en Koenraad krijgt een aparte prijs omdat hij met mijn samengestelde verrassingspakket niet bijster veel zou kunnen aanvangen, haha. Maar ik vond beide inkleuringen echt wel het vermelden waard hier, dus bij deze: eren wie ere toekomt 😉

Eervolle vermeldingen:

  1. Ellis voor een Lucy die kleurrijker was dan ik me ooit had kunnen voorstellen: regenboogvleugels for the win! (De wereld heeft meer regenboogkleurige ALLES nodig)
  2. Cydnee voor een Lucy met vampiristisch rode ogen (euhm COOL!) en superhippe groene nagellak. Fashionista vampire én Beschermengel, wat een combo!
  3. Nakita voor haar zeer accurate inkleuring van Lucy met de perfecte kleur jurk, haar en huid! Zo ziet ze er in mijn hoofd dus ook uit – mooi gekleurd! ^^

Bedankt iedereen om deel te nemen, hopelijk vonden jullie het kleuren leuk! 😀

thankyoubannerherfst

9 thoughts on “And the winner is …

  1. Yessss!! Naar dit moment heb ik heel mijn leven toegewerkt! Hard work and dedication definitely paid off! Keitoffe opdracht om te doen en hele leuke wedstrijd 😀

  2. YESSSSSSS!! Haha, wat gaaf is dit! Heel erg bedankt! En dan te bedenken dat ik hem op het allerlaatste moment heb opgestuurd… Yay! Echt een hele leuke opdracht, heel erg leuk om te doen! Thanks! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s