Bookhaul November

bookhaulnov Binnen een paar daagjes is het alweer december 😮 Sinterklaas, verjaren, Kerstmis, oudjaar … Woo! Maar laten we niet te ver vooruit lopen op de zaken: traditiegetrouw toon ik jullie aan het einde van de maand namelijk mijn book haul. En dat is in november (gelukkig!) niet anders! Hierbij een overzichtje van mijn nieuwste boekenkastaanwinsten:

bookhaulnovvv

Best een dikke haul naar mijn gewoonte, maar dat mag gerust na een paar relatief “magere” maandjes ^_^ Gelukkig heb ik de meeste boeken wel niet zelf bekostigd maar waren het cadeaus of recensie-exemplaren:

 • Endgame 2 (De Luchtsleutel): gekocht met een boekenbon op de Boekenbeurs in Antwerpen! Want hoewel ik deel 1 supertof vond, zou ik nooit 20 euro uit m’n eigen zak eraan geven. Die bon was dus ideaal hiervoor!
 • Bloedband: In deze uitgave is Bloedband niet meer overal leverbaar (er is een nieuwe cover voor de reeks uitgebracht onlangs) dus ik had écht geluk om dit tweede deel los te kunnen scoren en zo mijn serie Blood of Eden te vervolledigen. Het koste me 9,50 euro en het boek is in perfecte staat! Score!
 • Cruel Beauty: Dit pareltje (momenteel ook een giveaway voor hier op Mijn B.I.E.B.!) kreeg ik cadeau van Femke in ruil voor het design van haar header. Het is zowel qua cover als verhaal echt een pracht van een boek, en daarmee ook meteen mijn Engelstalige favoriet van het jaar!
 • Vergeten: Ik was totaal “vergeten” (haha, hoe toevallig dat het boek dan net zo heet ;-)) dat ik dit recensie-exemplaar had aangevraagd uit de catalogus van Zomer & Keuning, maar ik ben er zeker weer benieuwd naar nu het fysieke boek klaar ligt om gelezen te worden! Het is een dunne hardcover die ik waarschijnlijk eens in een weekendje ga verslinden. Ben benieuwd!
 • The rest of us just live here: Dit boek kreeg ik alvast cadeau voor m’n verjaardag van mijn vader – cool hé 😀 Ik was er van zodra ik ervan gehoord had benieuwd naar, dus ik vind ik echt een prachtige aanvulling van m’n boekenkast. De cover is ook erg tof. Hoge verwachtingen!
 • End of Days: Ook dit boek zat in het cadeaupakketje van Femke (woohoo!). Wel eerst deel 2 nog even lezen!
 • Vervloekt: Nog een recensie-exemplaartje. De Engelse versie van dit boek staat letterlijk al meer dan 2 jaar op m’n verlanglijstje dus nu kan ik eindelijk in de NL-versie duiken – spannend! Ik vind de cover persoonlijk wel écht niet mooi (Engelse is véél mooier), maar ach, dat kan de leespret vast niet drukken.

Kocht/kreeg jij veel boeken deze maand?

thankyoubannerherfst

8 thoughts on “Bookhaul November

 1. End of Days moet ik ook nog lezen (deel 2 vond ik bijna even goed als deel 1, dus hoop dat je daarvan geniet) Verder ben ik benieuwd wat je van The rest of us just live here vindt.

 2. The rest of us just live here is echt geweldig. Dit boek las ik heel snel uit, geweldig verhaal 🙂 Veel leesplezier!

 3. End of Daysssssssss ❤ Je moet deel 2 en 3 echt snel lezen hoor! Beste serie ever. Van Vervloekt heb ik het manuscript tbuis liggen, maar moet zeggen dat ik de originele cover ook veel mooier vind! En Cruel Beauty <33333333 Jaloers.

 4. Ik ben serieus in de watten gelegd de afgelopen maand én alsof dat nog niet voldoende was heb ik mezelf vervolgens naar wat beter toegedekt. 😉 Jammer genoeg krijg je er niet meteen ook extra tijd bij want dat zou wel heel handig zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s