GIVEAWAY 3: Beste Engelstalige boek van 2015

cruelbeautywinnen

Hoewel dit boek niet in 2015 uitkwam, was het voor mij absoluut het beste Engelstalige boek dat ik dit jaar gelezen heb. Zo veel hartjesogen, zo veel liefde! ❤ Over welk boek ik het heb? Cruel Beauty van Rosamund Hodge natuurlijk! Mijn recensie was één en al fangirling en ik trakteer 1 iemand van jullie graag op hetzelfde leesplezier.

Als duistere maar pure liefde en een queeste op leven en dood in een magisch huis dat telkens verandert je wel iets lijkt, moet je zeker en vast meedoen met deze giveaway!

Dat kan natuurlijk weer lekker handig via deze Rafflecopter-link: a Rafflecopter giveaway

PS: Het boek zal besteld worden via Book Depository. 

thankyoubannerherfst

29 thoughts on “GIVEAWAY 3: Beste Engelstalige boek van 2015

 1. Oh, en mijn favoriete sprookje is overigens Roodkapje. Ik weet niet precies waarom, maar het trok me altijd enorm. De onschuldigheid, de duisternis van het bos, de grote boze wolf. Vooral de beeldende en grimmige sfeer trekt me. Ik zie altijd hele mooie platen in mijn hoofd bij dat verhaal.

 2. Mijn favoriete sprookje is De zes zwanen van Grimm. Ik heb een sprookjesboek met prachtige tekeningen erbij en vroeger was dit echt een van mijn favoriete verhalen, met name omdat ik ook de tekeningen van de zwanen zo mooi vond. Het is zo’n sprookje dat tot mijn verbeelding spreekt.

 3. Oh, dit boek staat al heel lang op mijn To Read lijstje! :3 Mijn favoriete sprookje, op dit moment, is toch echt Sleeping Beauty. Ik hield vroeger heel erg van de Disney film, en dat is denk ik voornamelijk vanwege de magie en de draak die erin zit. En het feit dat ze zo lang slaapt, want dat is ook een van mijn favoriete dingen om te doen, hahahaha! Sinds Maleficent is mijn liefde voor dit verhaal steeds sterker geworden! 😀

 4. Dit is een hele lastige! Ik denk dat het toch wel de Wolf en de Zeven geitjes is! Ik vond het vroeger altijd fantastisch dat het jongste geitje zich in de klok had verstopt. Ik heb zelfs een tijdje gehad dat ik de jongste ipv de oudste van het gezin wilde zijn, gewoon omdat de jongste van de geitjes een “held” was!

 5. AAAAAAAH. Ik hoopte stiekem al dat deze voorbij zou komen ♡♡ Wil deze al zó lang lezen! Mijn favoriete sprookje is Beauty and the Beast. De film heb ik al duizend keer gezien en als een boek/serie er ook maar enigszins mee te maken heeft, dan móet ik het lezen/kijken.

  (Deze comment wordt trouwens via een ander mailadres geplaatst dan waarmee ik meedoe via Raffle, want het lukt me nooit om in te loggen :/)

 6. Leuke winactie!! Mijn favoriete sprookje is De Kleine Zeemeerming. Ten eerste omdat de film vroeger mijn favoriete disney-film was en ten tweede omdat ik van de originele versie echt kippenvel krijg!

 7. En nog een leuke winactie! Je verwend ons wel 😀
  Mijn favoriete sprookje is Belle en het Beest. Ten eerste de bibliotheek… Need I say more?? Daarnaast vond ik het altijd mooi om het Beest te zien veranderen van een waar monster in een echt mens. Figuurlijk gesproken natuurlijk.
  Al erger ik me nog steeds dat de uiteindelijke prins blond is. Dat klopt gewoon niet met de vacht van het Beest!
  Enfin, ondanks dat blijft het mijn favoriete sprookje 🙂

 8. Wauw, wat een leuke give aways! Dit boek staat al eventjes op mijn lijst, dus ik doe graag mee! En ja, hij staat op mijn lijst, omdat Belle en het Beest mijn favoriete sprookje is. Niet erg origineel, maar sjah 😉

 9. Ik dacht meteen dat ik te laat was om mee te doen aan deze wedstrijd. Gelukkig loopt hij enkele dagen én zijn we dus nog net op tijd thuis van onze midweek Centerparcs om kans te maken op dit boek. Oef! Mijn favoriete sprookje was dat van Belle en het Beest – maar dat wist je ongetwijfeld al. Ik hield (en hou nog steeds) van de personages, van Belle die me net als Roald Dahl’s Matilda duidelijk maakte dat ik niet de enige boekenworm was, van die gigantische bibliotheek die me nog steeds doet dromen, … Door die fascinatie kan ik natuurlijk niet anders dan meedoen aan deze winactie. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze hervertelling én de cover is nu eenmaal een kunstwerkje op zich.

 10. Ik doe mee 🙂 mijn favoriete sprookje is de kleine zeemeermin. Waarom juist? Goh een specifieke reden heb ik niet echt, vanaf de eerste keer dat ik het verhaal las was ik fan. Het heeft me gewoon betoverd 😀

 11. Oei, een beetje laat met een berichtje plaatsen, maar een leuke vraag! Wel een moeilijke, ik ben gigantisch gek op sprookjes, maar heb niet echt een specifieke favoriet. Bambi vind ik super lief en ook zielig met het verlies van zijn moeder en de brand, een van mijn all time favorites! Tafeltje dek je, ezeltje strek je en knuppel uit de zak, Het dappere snijdertje en Juffrouw Holle vind ik leuke klassiekers met een moraal. Mulan en Pocahontas zijn twee fantastische en super mooie verhalen over krachtige vrouwen die hun eigen weg gaan! Echt super! En kan nog wel even doorgaan, niet echt een favoriet maar wel een sprookjesfanaat! Heel graag zou ik dit boek lezen! Kwam hem vorig jaar al tegen op Goodreads en sinds dien staat hij al op mijn verlanglijstje om te lezen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s