Mijn BIEB is TWEE!

Normaal gezien komt er op maandag géén blogje online, maar voor een verjaardagsparty mag al eens een uitzondering gemaakt worden: Mijn BIEB is immers *hiep hiep hoeraatjes* jarig vandaag!
happy-2nd-birthday
Sinds twee jaar zijn Mijn B.I.E.B. en ik twee handen op één blogbuik. Wat begon als een projectje om reclame te maken voor mijn eigen boeken, is intussen uitgegroeid tot een quasi-dagelijks actieve blog met veel liefde voor lezen, schrijven en recenseren.

Bezoekersaantallen en comments gaan nog steeds gestaag omhoog en recensie-exemplaren beginnen vaker en vaker hun weg naar Mijn B.I.E.B. te vinden. Allemaal supertof en allemaal dankzij jullie natuurlijk – want zonder lezers, geen leesvoer!
Om jullie te bedanken organiseer ik deze week dan ook 3 leuke giveaways (de eerste komt morgen online!). Hieraan koppelde ik een kleine verkiezing: ik ging in mijn gelezen boeken van 2015 op zoek naar de beste boeken in 3 categorieën:
  1. Beste vertaalde boek
  2. Beste oorspronkelijk Nederlandstalige boek
  3. Beste Engelstalige boek
Voor elk van de categorieën kom er dus een giveaway!
Verder heb ik na twee jaar twijfelen ook eindelijk de stap naar Facebook gezet met m’n blogje. Mag ik jullie daarom als verjaardagscadeautje voor m’n blogje vragen dat je ook de gloednieuwe pagina alvast even liked? That one like would make this happy day even better!
facebook-OLD-like-button-big
Een Facebook-pagina voor de Vleugels Trilogie had ik wel al en daar deelde ik ook wel regelmatig blogberichtjes van hier op, maar uiteindelijk zijn dit toch twee verschillende doelpublieken en denk ik dat het voor veel mensen een beetje verwarrend was dat dezelfde persoon achter de Vleugels-pagina en Mijn B.I.E.B. zat. Omdat sommige volgers nieuwe blogs liever binnenkrijgen via hun Facebook-newsfeed (bijvoorbeeld als ze geen Bloglovin’ of WordPress hebben en volgen via e-mail te invasief vinden) denk ik dat het toch wel opportuun is. Ook naar uitgeverijen toe ben ik het hen toch enigszins verschuldigd om mijn recensies van hun reviewexemplaren op zoveel mogelijk sociale kanelen te delen, en dat miste nu een beetje in mijn tactiek.
Of je me nu al 2 jaar of 2 dagen volgt, bedankt voor je bezoekje(s) aan Mijn B.I.E.B. en waag de komende dagen zeker je kans in de wedstrijden – you’ve earned it for being A.W.E.S.O.M.E.!
thankyoubannerherfst

27 thoughts on “Mijn BIEB is TWEE!

  1. Yay, gefeliciteerd!! Ik volg dit blog nu.. 2 maanden, denk ik?? En het is SUPERleuk! Echt, Vanessa, ik lees je berichten altijd met veel plezier! Je bent echt een voorbeeld voor mijn beginnende blogje! Ga zo door!! 😀

  2. Hiep hiep hoera!
    Van harte gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan!
    En natuurlijk heb ik je Facebookpagina geliket 🙂

  3. Veel te laat maar toch nog een super dikke proficiat. Ik moet echt is een keertje uitzoeken wanneer ik nu juist met bloggen ben gestart. Erg hé, maar ik weet dat dus echt niet. Het staat al een tijdje op mijn to do-list vermits ik er een blogpost van wou maken, maar tot nu toe kwam het er nog steeds niet van.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s