Ik zag een regenboog en maakte Instagram

insta

Er was eens een meisje dat uit het raam keek, en wat ze zag was een prachtig herfstkleurenpalet: deels aan de bomen en deels verspreid op het gras als confetti – zo leek het wel van bovenaf. Het plaatje was echter pas compleet toen de zon en regen samenwerkten om een veelkleurig natuurfenomeen toe te voegen aan het landschap: een regenboog!

En toen dacht dat meisje: “Damn, had ik nu maar Instagram!” 

12208230_10207171769025224_1352456110_n

Waarmee ik maar even wil zeggen: ik heb een Instagram-account aangemaakt 😀 Niet specifiek voor Mijn B.I.E.B. of voor de Vleugels Trilogie, maar gewoon voor mezelf. Een persoonlijke account dus, maar er gaan natuurlijk wel maaaaaassa’s bookstagrams voorbij komen ^^ Voorlopig alleszins 2/5, dat kan tellen :-p Dus als je me graag wilt volgen om op de hoogte te blijven van wat ik doe/zie/lees/koop, kan je me vinden via de gebruikersnaam vager89 😉

thankyoubannerherfst

9 thoughts on “Ik zag een regenboog en maakte Instagram

  1. Tja, ik ben dus verschrikkelijk ouderwets en heb nog steeds geen Instagram. Je bent gewoon bij het andere team gegaan. 😉 Als ik ooit een profiel aanmaak ga ik uiteraard meteen een heel deel collega-boekenwormen volgen Ên al hun boekenfoto’s bewonderen.

    • Haha ik voelde me inderdaad een beetje als een overloper 😀 Ik heb het lang uitgesteld maar ja gezien ik zelf id marketing en communicatie werk moet ik op dat gebied eigenlijk wel een beetje mee zijn met m’n tijd :-p Dusja, toch maar gezwicht!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s