Book haul oktober

In oktober mocht ik weer enkele lieflijke boekjes verwelkomen in mijn immer hospitabele boekenkast.

12181829_10207110139764531_1061714602_n

Ik kocht:

  • Twilight tenth anniversary edition met Life and Death (momenteel aan het lezen)
  • Prodigy van Marie Lu want tja, als je iets besteld op TBD voor je vriend moet je natuurlijk ook nog iets voor jezelf er bij bestellen. En dit tweede deel stond al langer op m’n verlanglijstje!

Ik kreeg als recensie-exemplaar:

  • Out there – de Kristallen Sleutel van Manon Spierenburg waar ik SU-PER-BENIEUWD naar ben! Ik hoop er echt snel in te kunnen beginnen, normaalgezien als m’n volgende boek. De cover is alvast top dus ik heb best hoge verwachtingen …
  • Ontworteld van Naomi Novik: Ik ben géén fan van deze cover, maar naar het schijnt is het wel een heel mooi sprookjesachtig verhaal.
  • Alles of Niets van Gillian King … Mijn verwachtingen waren misschien een beetje te hoog (of gewoon verkeerd) en deze chicklit over bedriegers heeft me dan ook een beetje teleurgesteld helaas 😦 Hier kan je al mijn recensie lezen.

Bedankt LS Amsterdam en Zomer&Keuning voor de mooie recensie-exemplaren!

thankyoubannerherfst

3 thoughts on “Book haul oktober

    • Ooh ik hoop écht dat dat bij mij ook het geval gaat zijn 🙂 Zo spijtig dat ik de cover megalelijk vind, want het klinkt wel goed maar mijn enthousiasme is er toch meteen door getemperd. Maar je comment maakt dat deels weer goed 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s