Schrijfplanning

wordcount

Ga ik meedoen aan NaNoWriMo? Heb ik nog veel werk aan mijn nieuwe boek Hart van Robijn? Hoe zit het met die chicklit die ik aan het schrijven was? En hallo-ooh, waar blijft deel 3 van de Vleugels Trilogie? Op al deze vragen en meer een antwoord in deze blogpost over mijn schrijfplanning van de komende maanden! πŸ˜‰

Oktober:

Wat er nog rest van oktober ga ik toewijden aan het proeflezen van een boek geschreven door een collega-bloggertje πŸ™‚ Ik geef comments over de verhaallijn, haal er te Hollandse woorden uit, geef suggesties … Best leuk! En heel spannend want dit wordt sowieso Γ©cht een boekΒ πŸ˜€ Ik ga me helemaal geven in het proeflezen en hopelijk helpen er een toppertje van te maken! (Maar ik heb zo’n gevoel dat het dat nu al is hoor!)

November:

Ik wil al jaren meedoen aan NaNoWriMo, maar opnieuw heb ik dit jaar niet het gevoel dat het het moment is om echt met iets nieuws te beginnen. Daarom heb ik me voorgenomen om in november alles op alles te zetten om mijn chicklit af te werken. Die is voor 70% klaar, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst en het manuscript ligt intussen al weer enige tijd stil. Tijd om daar verandering in te brengen! Ik heb erg goede hoop voor dit manuscript naar verkoopbaarheid toe bij echte uitgeverijen, dus het is een belangrijk project voor me waar ik veel liefde en hard werk heb ingestoken.

grad-school-someecard

December & januari:

Deze maanden wijd ik toe aan het finaliseren van Hart van Robijn! December nog wat herschrijven, januari vooral eindredactie. Ook het coverdesign moet in deze maanden zeker gefinaliseerd zijn.

15 februari 2016:Β 

Verwachte publicatiedatum Hart van Robijn! (als alles goed gaat ^^) SPANNEND! Ik plak er deze datum alvast op zodat ik niet kan terugkrabbelen.

Maart, april, mei, juni, juli, augustus, september 2016:

100% dedicated aan deel 3 van de Vleugels Trilogie ❀

Oktober en november 2016:

Eindredactie deel 3 Vleugels Trilogie.

December 2016:

Hopelijk (IK KAN DIT NIET BELOVEN!!!!) de publicatiemaand voor deel 3 van de Vleugels Trilogie! Ik ga superhard m’n best doen jongens, maar een boek is een wild ding dat soms langer dan verwacht nodig heeft om getemd te worden.

someecards 3

thankyoubannerherfst

8 thoughts on “Schrijfplanning

  1. Leuk om je schrijfplannen te zien! Zelf doe ik in november mee aan NaNoWriMo al weet ik niet of ik echt de 50.000 woorden ga halen. Ik ben alleszins heel benieuwd naar je verhalen! πŸ™‚ Veel schrijfplezier! (En hahaha dat eerste prentje :D)

  2. Ik ben enorm benieuwd naar je boeken!! Ik moet nog steeds de eerste twee boeken van de Vleugels Trilogie lezen, maar ik ga ze lezen voor de release van de laatste!! (dat mag ik hopen..) Veel succes en plezier, natuurlijk!!!

  3. Heel veel succes met schrijven! Ik moet alle Vleugels boeken nog lezen maar ze lijken me echt heel leuk. En ohja, heb me net ingeschreven voor NaNoWriMo. Ben zo benieuwd of het me gaat lukken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s