Titel reveal

De positieve kant aan het feit dat mijn verhaal niet door is naar de tweede ronde van de Storm Publishers Schrijfwedstrijd, is dat ik eindelijk niet meer geheim moet houden waarover dit boek gaat! En daar ben ik heeeeeeel enthousiast over jongens 😀

Beetje per beetje ga je hier dus meer te weten komen over mijn nieuwste boek, dat ik eveneens via Brave New Books ga selfpublishen. Iets helemaal anders dan de Vleugels Trilogie, maar iets dat hopelijk ook bij jullie in de smaak zal vallen.

Ik licht alvast een tipje van de sluier op door vandaar de titel te onthullen.

*Trommelgeroffel*

hartvanrobijntitel

En, wat denken jullie? Waarover zou dit boek gaan? Zou het, puur op basis van de titel, iets zijn  waar jij in geïnteresseerd zou zijn? Licht je mening gerust even toe in de comments!

thankyoubannerherfst

6 thoughts on “Titel reveal

  1. Ondanks het feit dat ik vaker titels met edelstenen heb gelezen, heeft dit toch iets… Ik weet niet… Anders dan normaal? Ik kan echt niet zeggen waar het over zal gaan, dus je maakt me nieuwsgierig! Ben benieuwd!

  2. Ik ben wel benieuwd naar je boek maar ik weet niet of ik een boek met deze titel meteen zou oppakken. Hehe. Foei kritische mascha.

    Nja ik denk dat het ook van het ontwerp van de kaft gaat afhangen of ik het boek oppak als ik het niet zou kennen.

    Ik ga dit wel volgen want benieuwd ben ik nu wel

  3. Ik ben erg benieuwd waar het boek over zal gaan! Ik heb het gevoel alsof het over vampieren gaat, haha 😛 Geen idee waarom eigenlijk. Titels met edelstenen in de naam, pak ik toch meestal wel snel op.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s