WIN! Hermione’s timeturner en HP Badge van CustomJewels.nl

Laatste dagen om deel te nemen – grijp je kans! 🙂

Mijn B.I.E.B.

giveawaycustomjewelssss

Als je een fandomaholic bent (lees: lichtjes verslaafd aan één of meerdere fandoms zoals HP, THG, TVD, TMR, SPN of een andere afkorting die jij dagelijks gebruikt maar die leken de wenkbrauwen doet fronsen) is de webstek van CustomJewels.nl wellicht zo’n beetje jouw versie van heaven on earth. Of ja, heaven online.

Mijn B.I.E.B. heeft vandaag de eer om jullie met dank aan CustomJewels te trakteren op een giveaway van het fandom waarmee het allemaal begon: Harry Potter!

unnamed

Potterheads, opgelet. Je kan namelijk niet één, maar twéé items uit het magische universum van je favoriete bebrilde Chosen One winnen.

Altijd al jaloers geweest op de Timeturner/Tijdsverdrijver van Hermione/Hermelien? Dit is je kans om hem zelf rond je nek te dragen! Medefans herkennen je meteen als een Hogwartsofiel en Muggles denken gewoon dat je een pracht van een halsketting draagt. Sowieso een must have item dus!

timeturner

Het tweede item in de…

View original post 174 more words

2 thoughts on “WIN! Hermione’s timeturner en HP Badge van CustomJewels.nl

  1. héhé ik heb alvast meegedaan en ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik win 🙂 (ik ben sowieso niet de enige) alleen ben ik pas terug thuis (ik ben op schoolreis voor een weekje) op 23 oktober en zal dan pas kunnen zien we er heeft gewonnen :p spannendddd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s