Weinig leestijd :(

imageIk heb echt schandalig weinig gelezen de laatste 2 weken … Na mijn vakantie was het opeens zo druk met vanalles en nog wat (of misschien leek dat vooral zo, door het contrast met nietsen) dat lezen er maar niet van kwam.

Normaal kon ik altijd veel lezen tijdens het pendelen naar het werk, maar omdat de NMBS ervoor gekozen heeft mijn aankomststation permanent te sluiten (thanks, NMBS, wauw), carpool ik momenteel met m’n vriend mee. Dat bespaart me bijna 2u reistijd per dag (en vooral veel gebibber in de kou, gezien ik dus niet meer IN het station kan wachten op mijn aansluiting), maar ik verlies er ook wel heel wat vaste leestijd mee. Soms probeer ik dat ‘s avonds goed te maken, maar ook dat lukt niet altijd zoals gepland. In het weekend zijn er dan weer sociale verplichtingen en uitstapjes die roet in het eten gooien …

challenge2015Duss, pfff, een leesdipje zou ik het niet noemen, want ik heb wél veel zin om te lezen. Maar het lukt dus even niet 😦 Gelukkig heb ik een voorsprong van tien boeken op mijn challenge. Dus ja, tot dusver deze klaagblogpost!

thankyoubannerherfst

 

3 thoughts on “Weinig leestijd :(

  1. Dat gevoel heb ik dus de laatste weken ook. Ik hou ervan om te kunnen wegduiken in een boek én het liefst in één ruk uit te lezen. De laatste tijd lijk ik er echter niet vaak genoeg naar mijn zin aan toe te komen doordat er nog zoveel andere dingen zijn die eerst moeten gebeuren. Doorgaans minder leuke zaken, maar gelukkig zijn het af en toe ook toffe afspraakjes die stukjes leestijd wegknibbelen.

  2. Maak je vooral niet druk! Het overkomt iedereen ook wel eens. Laatst merk ik ook dat ik weinig tijd heb om te lezen… toch weet ik dat die zaken wel worden opgelost. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s