TTT: Top 10 zwarte boeken

Elke donderdag organiseert topblog Zon en Maan de Top Ten Thursday: volgens een bepaald onderwerp een boekgerelateerde top 10 samenstellen. But who am I kidding: dat weten jullie natuurlijk al allemaal! Here goes: mijn favo 10 zwarte boekjes.

zwarte boeken

Eerlijk gezegd dacht ik een overdaad aan keuze te hebben voor deze TTT. Maar ondanks het feit dat ik heel veel boeken heb met een zwarte rug, zijn de front covers daarvan lang niet allemaal overwegend zwart. En dan had ik er ook een paar die ik niet goed vond of nog niet gelezen heb, en die mochten niet in de top tien natuurlijk.

Beetje lui dus misschien van alle Twilights te gebruiken, maar ach, het blijven mijn sweethearts natuurlijk. Destiny is niet 100% zwart, dat geef ik toe. En toevallig (?) allemaal met rood gecombineerd. Ze matchen dus wel goed!

thankyoubannerherfst

5 thoughts on “TTT: Top 10 zwarte boeken

  1. Mooie kleurencombinatie, zo vormen ze samen ook nog is een mooi geheel. Die cover van The Night Circus is waarschijnlijk zelfs nog wat mooier als de Nederlandstalige editie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s