Ontdekt: Phyt-plantjes

Wauw, wat is het al lang geleden dat ik nog eens geblogd heb onder de rubriek ‘Ontdekt’! Gelukkig moeten jullie niet langer op jullie honger (ahum) blijven zitten, want hier zijn we weer, met ditmaal eens iets volledig anders in de kijker. Geen nieuw ontdekt boek, televisieserie, website … Maar een plantje!

Kennen jullie Phyt al?

Deze webshop brengt de zogenaamde ‘air plants’ uit California tot bij ons. Deze bizarre groeiseltjes hebben geen aarde en slechts een wekelijkse* besproeiing nodig om te overleven. Heel low maintenance dus. En ze zien er gewoonweg geweldig uit! Een beetje vetplant/cactusachtig, maar dan toch weer met een ‘twist’.

Ik ben alleszins zeker van plan er eentje te bestellen. Onderstaande Rubra vind ik persoonlijk het mooist. (Click image to visit the webshop!)

Leuk voor in de boekenkast, misschien? Ik ga alvast een plekje zoeken, alleszins!

rubra

PS: Toevallig is de twin sister van een ex-collegaatje van me de bezielster van deze unieke webshop. Goed bezig, want de Phyts maken furore in diverse media. Het is een echte groene hype aan het worden!

* Lees bij aankoop wel even de tips om je plantjes gezond te houden, het hangt van het type af!

Meer ‘Ontdekt!’:

thankyoubannerherfst

2 thoughts on “Ontdekt: Phyt-plantjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s