Spam je blogpost!

Hallooooo allemaal 😀

Vanavond kom ik terug uit vakantie en ga ik dus enorm veel blogjes in te halen hebben. Om toch door het bos de bomen te blijven zien, geef ik jullie daarom hier eventjes de kans om aan mij (en iedereen die dit artikel leest) je beste blogpost van de afgelopen week te promoten!

Ik beloof plechtig dat ik ze zodra ik uit m’n koffers ben allemaal zal lezen en van comments voorzien ^^

Dankjulliewel!

thankyoubannerherfst

7 thoughts on “Spam je blogpost!

 1. Ik weet niet of het de beste blogpost van afgelopen week is, maar ik vond hem zelf wel het leukste om samen te stellen. Heel tof om de inhoud van mijn boekenkasten is goed onder de loep te leggen.

 2. Ik heb twee blogposts die het de afgelopen weken héél erg goed deden! Ten eerste de post over mijn Favoriete Fictional Boyfriends: https://mypinkfairytale.wordpress.com/2015/09/03/favourite-fictional-boys/
  En daarnaast een post over DIY’s voor boekenwurmen: https://mypinkfairytale.wordpress.com/2015/09/04/9x-diys-voor-boekenwurmen/
  Ohja, en ook nog een post over hoe je het beste goedkope boeken kan scoren! https://mypinkfairytale.wordpress.com/2015/09/10/tips-om-zo-goedkoop-mogelijk-boeken-te-scoren/

  Veel leesplezier 😀

 3. Welkom terug!

  Ik schreef afgelopen weekend een recensie over een recensie-boek dat ik niet leuk vond. Best lastig, maar ik vind dat ik mijn mening tot wel goed onderbouwd heb ;-).

  De uitgeverij heeft de recensie overigens niet geplaatst. Dat doen ze bij positieve recensies wel. Nouja, dat begrijp ik wel.

  Fijne avond!

  Groetjes, Gerrianne

 4. Ik ben een net beginnende blogger die ook nog niet zo lang actief bezig is met het verkennen en lezen van boeken. Naast lezen, schrijf ik ook suuuuper graag en ik ben van plan om binnenkort een blogpost te plaatsen over een kijkje in mijn schrijfhoofd (: Mijn laatste blogpost ging over de boeken die ik dit schooljaar zeker wil gelezen hebben!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s