Currently watching

Vorige week nog deelde ik een Vlaams editie van Currently watching, maar natuurlijk kijk ik tussendoor ook “internationale series” om het dan maar even zo te noemen. Dit is hetgeen ik momenteel aan het kijken ben en mijn mening over de serie/het seizoen!73d2877e6d249f49f0240e5ea913

Vampire Diaries – Seizoen 6

Het seizoen dat alles gaat veranderen … Snif 😦 De eerste aflevering vond ik al meteen erg heftig! Zo anders dat alles opeens is, het raakte me wel even. Eigenlijk verbaasde het me vooral hoe gehecht ik toch aan deze serie en personages geraakt ben over de jaren heen. Het is natuurlijk een reeks die al een hele tijd meegaat. Mij storen terwijl ik een aflevering van dit superbelangrijke seizoen aan het kijken ben is dan ook géén goed idee!

Leuk weetje: Actrice Candica Accola (Caroline) is zwanger in het echte leven! Eens benieuwd hoe ze dat gaan oppakken in de serie … 

unbreakable-kimmy-schmidtUnbreakable Kimmy Schmidt – Seizoen 1

Ik verkeerde onder de indruk dat Unbreakable Kimmy Schmidt een goede tijdelijke vervangster van The Mindy Project zou zijn totdat er daar weer nieuwe afleveringen van komen, maar helaas. Wat een teleurstelling! De humor is echt verschrikkelijk flauw, bijna slapstick, en hoofdpersonage Kimmy irriteert me met elke aflevering wat harder. Het gaat dus eigenlijk over een vrouw die 15 jaar in een bunker gewoond heeft met een doomsday priest en daarna naar New York verhuist. Een heel interessant uitgangspunt, maar helaas wordt het soms enorm plat gebracht.

Leuk weetje: Wel grappig dat Minho uit The Maze Runner hierin meespeelt!

Ghost-Whisperer-s4-1-ghost-whisperer-23123592-1024-768

Ghost Whisperer – Seizoen 5

Wauw, wat schrok ik aan het begin van dit seizoen dat er zo’n grote tijdssprong gemaakt wordt! Oeftie, dat was even wennen. [SPOILERS] Ik vind dat kind dat Aiden speelt echt een vervelend ventje, wat dit voor mij echt het slechtste seizoen so far maakt. Ook Eli ben ik zo beu, hij is zo onnozel … Ik mis professor Payne 😦 Die was tenminste nog grappig! Hoe dan ook, ik snap dus wel dat dit het laatste seizoen is. Het is echt bergaf gegaan met deze leuke serie … Spijtig!

Key_art_covert_affairs

Covert Affairs – Seizoen 5

Hierbij vind ik het dan weer wel erg jammer dat het einde in zicht is … Covert Affairs is echt zo’n underrated serie met zo’n sterk vrouwelijk hoofdpersonage! It deserves more love … Really! Ik heb nog maar een paar afleveringen te gaan en dan valt voorgoed het doek over Annie, Auggie en co … PS: hoe gephotoshopt is Annie’s buik in bovenstaande promo image, wauw, echt massa’s fake. In de serie is ze gelukkig een stuk meer ‘real’ en vlezig 😀

thankyoubannerherfst

4 thoughts on “Currently watching

  1. Ik ben ook fanatiek seizoen 6 van The Vampire Diaries aan het kijken. Kom bijna niet aan lezen toe! Maar wel lekker, op zondag gewoon het verstand op 0 naar een serie kijken.
    Af en toe wel lastig om het droog te houden trouwens.

  2. Ik ben in het begin van seizoen 6 van The Vampire Diaries gestopt met kijken. Het boeide me niet.
    Maar vond het daarvoor wel heel leuk. Misschien dat het kwam omdat ik misschien net te veel series op tegelijk volgde. Ook keek ik The Originals. Ken je die? Die vond ik ook goed. Misschien toch maar weer een keer proberen The Vampire Diaries, ookal twijfel ik een beetje of ik het nog wel verder wil kijken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s