One lovely blog award

Onlangs werd ik genomineerd door Daniëlle’s boekenhoek én Kwante in Wonderland voor de One Lovely Blog Award – jeej! Dankjewel Daniëlle en Kwante ^^ Het is hierbij alweer de bedoeling dat ik enkele weetjes over mezelf ga delen, dus ik ga hardddd m’n best doen om een paar feiten te zoeken die jullie (misschien?) nog niet weten!

one-lovely-blog-award

Mijn zeven weetjes:

 1. Mijn lichaam heeft de geweldige gewoonte om tijdens elk verlof ziek te worden. Tussen mijn vorige en huidige job had ik een weekje vrij: buikgriep. Nu heb ik voor het eerst sinds december ‘groot verlof’ van twee weken, en jep, alweer ben ik ziek. Serieus. Niet cool, lichaam, niet cool.
 2. Ik ben erg bang voor vliegen, dus een vakantie naar Amerika of zo zit er voor mij voorlopig niet in. Dit jaar ga ik voor de derde keer in mijn leven op vliegvakantie. Volgend jaar toch maar weer gewoon even naar Engeland met de trein denk ik, want pfff, vliegen is zo’n gedoe! En als je erover nadenkt: het houdt echt geen steek dat die machines in de lucht kunnen blijven. Echt niet.
 3. Naast mijn bureau hangt een ingekaderde still uit Twilight. Die waar Edward en Bella in Breaking Dawn Part 2 aan het jagen zijn en zo’n beetje ‘crouchen’ op een boulder. What can I say: ik ben gewoonweg zo cool dat ik dat durf toegeven. Haha.
 4. Ik heb een bril sinds ik tien ben en heb nooit echt het idee gehad van die in te ruilen voor contactlenzen. Niet zo mijn ding, dagelijks in je oog moeten porren. Bovendien vind ik dat ik er beter uitzie met bril dan zonder, dus het is gewoon deel van mijn look geworden.
 5. Herinneren jullie je nog dat ik verloofd ben? De trouw staat gepland voor het najaar van 2016, maar een exacte datum hebben we nog niet.
 6. Een fobie of zo heb ik niet echt, eigenlijk ben ik gewoonweg wel wat bang van alles. Haha. Neen serieus, het leven is gevaarlijk hoor. #anxietyismymiddlename
 7. Ik werk op een communicatiebureau. Meer daarover binnenkort in een nieuwe editie van de rubriek ‘Ik en mijn …’

De genomineerden*:

 1. Esmee van Leesmee
 2. Lisa van Leave no story behind
 3. Rowan van My Pink Fairytale
 4. Nikita van Sensitive Booknerd
 5. Femke van More Delight

*neen, ik heb niet gecheckt of je deze tag al deed, sorry :-p En aan 15 geraken lukte even niet, maar 5 is ook al mooi hé :p 

Dit zijn de regels:

 • Bedank je nominator
 • Geef de regels en het beeld van de award mee in je post
 • Deel 7 weetjes over jezelf
 • Nomineer 15 andere bloggers en laat hen weten dat ze genomineerd zijn in een comment op hun blog

thankyoubannerherfst

5 thoughts on “One lovely blog award

 1. Ah leuk, thanks voor de nominatie 😀 Ik had ook echt allemaal Twilight foto’s hangen in mijn kamer, maar die heb ik een paar weken geleden met veel pijn in mijn hart weggegooid 😛

 2. Staat de aankoop van de nieuwe Twilight-editie (ter ere van het tienjarige bestaan van dit boek) al in je agenda? Eigenlijk ben ik nu vooral aan het hopen dat ze naar aanleiding van die verjaardag Midnight Sun gaan uitgeven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s