Boekentips voor bruidjes gezocht :D

Net een maand ben ik verloofd, maar ik noem mezelf nu al een bruidje hoor 😀 Maar naast bride-to-be blijf ik natuurlijk boekenwurm – daarom ben ik op zoek naar boeken die die twee interesses eventjes combineren:

Welke boeken raden jullie aan die (in meerdere of mindere mate) over trouwen gaan?

Laat het me weten in de comments!

Bell_BudgetBruid_fin.indd

5 thoughts on “Boekentips voor bruidjes gezocht :D

  1. Geen idee… Ik word een beetje benauwd van dat soort verhalen, omdat het vaak over van die perfecte trouwerijen gaat… en die van mij wordt voornamelijk in de achtertuin gevierd.

    • Ooh die van mij wordt ook zeker geen grandioos iets hoor 😀 Ik wil sowieso de kostprijs zo laag mogelijk houden en ga veel DIY’en dus een wedding planner en dure weet-ik-veel-wats zijn ook niet aan mij besteed, daarmee dat het boek ‘De Budgetbruid’ me misschien wel iets leek 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s