Uncategorized

Boekentips voor bruidjes gezocht :D

Net een maand ben ik verloofd, maar ik noem mezelf nu al een bruidje hoor 😀 Maar naast bride-to-be blijf ik natuurlijk boekenwurm – daarom ben ik op zoek naar boeken die die twee interesses eventjes combineren:

Welke boeken raden jullie aan die (in meerdere of mindere mate) over trouwen gaan?

Laat het me weten in de comments!

Bell_BudgetBruid_fin.indd

Advertisements

5 thoughts on “Boekentips voor bruidjes gezocht :D

  1. Geen idee… Ik word een beetje benauwd van dat soort verhalen, omdat het vaak over van die perfecte trouwerijen gaat… en die van mij wordt voornamelijk in de achtertuin gevierd.

    1. Ooh die van mij wordt ook zeker geen grandioos iets hoor 😀 Ik wil sowieso de kostprijs zo laag mogelijk houden en ga veel DIY’en dus een wedding planner en dure weet-ik-veel-wats zijn ook niet aan mij besteed, daarmee dat het boek ‘De Budgetbruid’ me misschien wel iets leek 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s