Vakantieleesvoer

Voor de schoolgaande jeugd onder jullie is de vakantie al even voorbij, maar die van mij moet nog beginnen! Momenteel is het nog een paar daagjes aftellen, maar dat betekent wel dat ik me stilaan mag voorbereiden op de boeken die ik wil meenemen …

Sommige mensen zie ik wel tien boeken meenemen op vakantie. Hoe heb je dan nog plaats in je koffer voor kleding? :-p Ik moet nu al altijd proppen! Daarom neem ik niet meer dan 3 boeken en een volgelade e-reader mee. Niet omdat ik verwacht echt zoooo veel te lezen op die zeven daagjes, maar eerder om voldoende keuze te hebben zodat ik afhankelijk van mijn ‘reading mood’ kan kiezen waar ik zin in heb.

11911669_10206684821971852_1194218092_n

Dit zijn alvast de kandidaten die ik tot nu toe geselecteerd heb! Zoals je ziet zijn het eerder luchtige, meisjesachtige boeken. Geen zware literatuur – alsof ik dat ooit lees, baha.

  • Tidal: De boeken van Amanda Hocking hebben voor mij een heel leuk vakantiegevoel en ze zijn supervlot leesbaar én spannend. Tidal is het derde deel uit haar zeemeerminnenboekenreeks.
  • Mijn bavianenhart en andere leugens: Geen idee of dit wat is – het was een gratis boek op het Boekenfestijn. Maar het is niet dik, dus misschien wel tof als ‘vluggertje’ tussendoor?
  • Halo: Hierover twijfel ik nog, omdat het naar het schijnt nogal een love it or hate it boek is, en ik geen zin heb om me te irriteren op vakantie … Wat denken jullie ervan.
  • Endure: Het laatste deel van Need! Hoog tijd dat ik die eens lees 🙂 Ook weer niet te zware en spannende fantasy met een vleugje romantiek.
  • The Heir: Hier heb ik dezelfde twijfels bij als bij Halo, omdat veel mensen dit boek heel irritant vonden.
  • Verwelken: OMG ik wil dit boek al zooooo lang lezen … Misschien dat het er op vakantie eindelijk eens van komt! (Update: inmiddels al gelezen, oeps, deze blog iets te ver vooruit gepland :D)

Welk boek raden jullie me aan om op vakantie te lezen? 🙂

thankyoubannerherfst

2 thoughts on “Vakantieleesvoer

  1. Sinds ik een ereader heb gaat die steeds mee als we is een keertje weggaan. Op die manier heb ik altijd genoeg leesmateriaal om uit te kiezen. Al neem ik net als jij nog steeds ook fysieke boeken mee. Stel je voor dat die ereader het plots laat afweten op vakantie. Daar wil ik toch echt wel op voorzien zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s