Gone #4 Plague (Michael Grant) ****

Minirecensie Gone #4: Plague

plague Tijdens het lezen van de Gone-boeken heb ik doorgaans 2 gedachten: 1) wie verzint zo’n fucked up dingen nu eigenlijk? 2) Waarom geniet ik van het lezen van zo’n fucked up dingen? Stuk voor stuk goeie vragen waar ik eigenlijk geen antwoord op heb. Hoe dan ook vond ik dit denk ik het beste deel dusver!

Verder heb ik er niet zo veel over te zeggen, eigenlijk. Ik vind het moeilijk deze boeken te recenseren zoals ik dat met andere boeken doe. Ze vallen gewoon even in een andere categorie waardoor ik er moeilijker meningen over kan vormen, lijkt me. Ik geef alleszins vier sterretjes en heb erg genoten van dit deel én de cliffhanger die belooft een interessante verhaallijn te zijn in de volgende delen … Naast veel ieuw-momenten ook vriendschap, horror, moed, kleine pleziertjes en grote character tests.

I like!

thankyoubannerherfst

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s