Book haul BOEKENFESTIJN!

Normaalgezien ga ik altijd op een zaterdag naar het Boekenfestijn in Hasselt. Dan kan je vroeg komen en zo lang blijven als je wilt. Dit jaar lukte dat echter niet omdat ik al een dagje Bobbejaanland gepland had op zaterdag, dus verdeelde ik mijn boeken- en knutselspullenqueeste over 2 dagen. Eentje met m’n vriend, eentje met een vriendin. Dit was het resultaat van mijn dubbele Boekenfestijnbezoek!

Mila 2.0: Ik lees graag boeken over wetenschappelijke vooruitgang waarbij dan in vraag gesteld wordt wat het betekent om menselijk te zijn, zoals bijvoorbeeld ook Het Leven van Jenna Fox. De cover hiervan is ook prachtig, en toevallig noemt het dochtertje van mijn beste vriendin Mila dus ik ben erg benieuwd naar deze Mila 2.0 ^^

A Witch in Love: Oké, dit is een deel 2, maar voor 2,99 kon ik deze prachtige voorkant toch echt niet laten liggen! Deel 1 schaf ik me dan wel ‘ooit’ eens aan bij TBD.

Pure: Oeps, foto een tikje blurry, maar dit is dus Pure. Ik zal dit boek al wel een paar keer ergens voorbij komen en was er voldoende benieuwd naar om er 3,99 euro voor neer te tellen. Het vergelijkt zich op de cover met THG (zucht) maar de achterflap klinkt best nog wel orgineel …achtig … sorta … maybe. We zien wel!

De klauwen van het woud: Aha! Vorig jaar kocht ik onwetend deel 2 ‘De Hongerige Golven’ en dit jaar lag deel 1 er ook. Die moest dus mee!

Flying Blind & Winging it: Een deel 1 en 2 met een hele leuke cover en een veelbelovende mythologische invalshoek: draken! Héél erg benieuwd naar deze, volgens mij gaan ze superleuk worden. (Hoge verwachtingen, anyone?)

De perfecte man: Ik wou toch ook graag één chicklit meenemen, en dat is deze geworden! Dat het zich afspeelt tussen 2 zussen op een cruise vind ik een leuk uitgangspunt. Voor maar 3,99 moest ‘ie mee in het blauwe mandje!

En tot slot nog deze: The Bone Season! Dit is eigenlijk het enige echte gekende boek dat ik me heb aangeschaft dit jaar. Dat deze ook maar 4 eurootjes kostte vind ik echt wauw. Een koopje!

Ziezo, dit was mijn haul ^^ Ik heb trouwens nog 2 boeken teruggelegd die de selectie niet haalden, dat waren Clockwork prince (ik wou ‘m wel een kans geven, maar gezien TMI echt niets voor mij is, tja) en Geek Girl (enkele pagina’s in geskimmed ter plaatse en had toch zoiets van meh, neen).

Nog iemand daar geweest? 🙂

thankyoubannerherfst

7 thoughts on “Book haul BOEKENFESTIJN!

  1. Ik heb veel boeken niet gezien die jij mee hebt. Is het allemaal van de YA tafel? Volgens mij heb ik een tafel gemist :-). Pure en Mila lijkt interessant. Is het toch Nederlands?

  2. Pure is echt een aanrader! Zelf ben ik ook heel benieuwd naar Mila 2.0. Ik baal nu stiekem best een beetje dat ik het boekenfestijn in Hasselt heb overgeslagen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s